Categorii
Sănătate

3 Bar Watch – Ceasul bărbătesc deluxe

3 Bar Watch
CEASUL BĂRBĂTESC DELUXE

✔ Sticlă de safir
✔ Carcasa rezistentă la apă
✔ Limbile ceasornicului luminescente
✔ Modelul rezistent la șoc

Este greu de imaginat un politician modern de succes, un om de afaceri, un actor de film celebru sau un reprezentant al show-business fără ceasuri de mână elegante și originale. Astăzi este unul dintre principalele accesorii care poate spune multe despre proprietarul său. Astăzi există un număr mare de modele diferite pe piață – de la ceasuri chinezești ieftine până la ceasuri elvețiene exclusive, al căror cost se poate ridica la sute de mii de euro. Dacă sunteți în căutarea celei mai ideale combinații de preț și calitate, vă recomandăm să acordați atenție 3 Bar Watch ceasul bărbătesc deluxe. Acesta este cel mai mare succes de anul trecut în UE! Forma unica, designul stilat, carcasa rezistenta la socuri si la apa si cel mai avantajos pret sunt principalele avantaje ale acestui model. În recenzia noastră de astăzi, vom încerca să vă spunem despre caracteristicile acestui produs și, de asemenea, să vă arătăm unde puteți 3 Bar Watch comanda cu o reducere de până la -50%!

3 Bar Watch – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

3 Bar Watch ceasul belgian barbatesc sunt create pentru cei care nu apreciază calitatea înaltă, dar tratează cu înțelepciune cheltuielile financiare. De fapt, acesta este unul dintre cele mai de succes modele, în care nu plătiți în exces doar pentru marca promovată, ci alegeți o combinație rezonabilă de caracteristici și valoare. Țara de origine a acestor ceasuri este Belgia. Având în vedere acest fapt, nu există nicio îndoială cu privire la cea mai înaltă calitate europeană a ansamblului și a materialelor, precum și durabilitatea acestui model. Veți putea aprecia toată consistența acestui ceas de mână imediat ce îl scoateți din cutie. Primul lucru care iti atrage atentia este designul modelului verificat pana la cel mai mic detaliu. Nu este în niciun caz inferior ceasurilor elvețiene scumpe și arată foarte elegant și modern la mână. Datorită oțelului rezistent la impact, nu trebuie să vă faceți griji pentru căderi și zgârieturi. Cristalul de safir poate rezista la o presiune de până la 10 bari sub apă, iar datorită cadranului mare și a acționarilor luminiscente, poți spune cu ușurință ora chiar și pe întuneric.

Brățara merită o atenție deosebită. Chiar și la atingere, este foarte durabil și confortabil. Unul dintre jurnaliștii noștri a purtat modelul de testare al acestui ceas mai mult de 3 luni și în acest timp nu au apărut așchii, zgârieturi sau pete la suprafață. Este de remarcat faptul că acest ceas va fi soluția perfectă chiar și în timpul antrenamentului, în timp ce înotați în piscină sau scufundați în mare.

Sfat util: este recomandat să clătiți 3 Watch ceasul de bărbați rezistent la apă sub apă dulce după ce înoți în apă sărată. Acest lucru va evita efectele agresive ale sării asupra materialelor carcasei.

Descrierea:

Țara de origine: Belgia, UE
Material: otel placat cu aur
Sticla: safir
Mecanism: cuarț
Carcasa rezistenta la socuri: Da.
Rezistenta la apa: pana la 10 bar.
Funcții: ceas, cronometru, dată, modul oră mondială.
Dimensiune cadran: 16/49 mm.

Recenziile clienților:

Un bun analog cu modelele de ceasuri scumpe. Port acest ceas în fiecare zi de mai bine de 2 ani. În acest timp, nu am observat nicio reclamație sau probleme cu ele. Chiar și pe brățară, aurirea s-a păstrat în stare perfectă.

Mă bucur că am făcut soluția de 3 Bar Watch cumpăra în România la un moment dat. Acest ceas este mult mai bun decât concurenții străini. Convenabil și practic. Am înotat în ele în ocean și chiar și după aceea ceasul încă arată ca nou.

Nu am purtat niciodată un ceas (nu am înțeles de ce să cheltuiți bani pe el dacă puteți afla timpul folosind smartphone-ul). Dar recent prietenii mi-au dat acest model de ziua mea. Sincer, îmi place! Foarte confortabil și stilat! Prietei mele îi place că arăt mai solidă. Îl recomand cu siguranță, mai ales că este relativ ieftin pentru 3 Bar Watch preț.

Unde pot găsi modelul original de 3 Bar Watch România?

În prezent, există o singură modalitate de a comanda acest ceas. Nu trebuie să vizitați vânzătorul de 3 Bar Watch magazin, ci trebuie doar să completați formularul de cerere online de pe site-ul oficial și să așteptați un răspuns de la asistentul de vânzări. După confirmarea achiziției, articolul va fi expediat la adresa specificată. Termenii declarați sunt de 3 Bar Watch livrare nu mai mult de 3-5 zile lucrătoare. De asemenea, puteți plăti pentru comanda dvs. după ce o primiți.

Dar garanție și rambursare?

Produsul are o garanție, ai cărui termeni vă puteți familiariza direct pe site-ul vânzătorului. Dacă aveți întrebări suplimentare, adresați-le asistentului de vânzări înainte de a trimite comanda.

Declinare a răspunderii: Această recenzie a ceasului a fost pregătită cu scopul de a vă familiariza cu noile produse de pe piață. Nu vindem acest produs și nu suntem responsabili pentru calitatea și conformitatea cu specificațiile producătorului.