Categorii
Sănătate

Auto Fan – climatizator solar pentru automobil

Tactic Pants
CLIMATIZATOR SOLAR PENTRU AUTOMOBIL

✔ Culoare neagră
✔ Dimensiune: 14,5 / 11/6 cm
✔ Greutate: 292 grame
✔ Dimensiunea ambalajului: 15,5 / 12/9 cm

Auto Fan climatizator solar pentru automobil vă va ajuta să vă păstrați mașina rece chiar și atunci când este parcata. Dispozitivul unic este echipat cu o baterie solară încorporată, care permite sistemului de răcire să funcționeze fără a descărca bateria. Acest ventilator are un sistem de montare convenabil, nu ocupă mult spațiu și nu interferează cu conducerea. Acesta este cazul când te poți întoarce la o mașină răcoroasă în parcare chiar și în cea mai călduroasă zi de vară. Forma convenabilă, dimensiunile compacte, greutatea redusă și funcțiile suplimentare asigură cea mai confortabilă utilizare a dispozitivului fără instalare sau dificultăți suplimentare.

Auto Fan – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Fiecare proprietar de mașină s-a trezit într-o situație atât de neplăcută: afară este vreme caldă și nu există posibilitatea de a parca mașina la umbră. Lăsându-l în spațiu deschis, creezi un efect de seră în interiorul cabinei. Cu cât mașina este închisă mai mult, cu atât temperatura în interiorul cabinei va fi mai mare. La un moment dat, situatia poate ajunge intr-un stadiu critic, cand elementele din plastic ale interiorului sau obiectele ramase pe scaun incep sa se topeasca sau sa emita vapori caustici nocivi. De aceea, toți experții recomandă ca atunci când deschideți ușile unei mașini stând la soare, să asigurați o ventilație maximă și să aerisiți interiorul timp de câteva minute. Dar acest lucru nu este întotdeauna convenabil și chiar și după astfel de acțiuni, temperatura din interior este încă ridicată, ceea ce reduce confortul de conducere.

AutoFan climatizator pentru automobil este o soluție inovatoare pentru toți proprietarii de mașini. Acest aparat are un ventilator special cu baterie solara incorporata, care ajuta la circulatia aerului in interiorul masinii chiar si atunci cand motorul este oprit si este parcat. Datorita faptului ca in acest caz se foloseste o sursa de alimentare externa, functionarea ventilatorului nu afecteaza in niciun fel bateria si nu o descarca. Pe vreme însorită și caldă, ventilatorul va funcționa atât timp cât este necesar pentru a menține o temperatură confortabilă. În plus, în unele cazuri, Auto Fan aer condiționat poate deveni o alternativă la sistemul de climatizare standard al mașinii dvs., poate reduce consumul de combustibil și poate preveni sarcina generatorului.

Auto Fan descrierea:

Cum funcționează?

Ventilatorul pornește procesul de circulație a aerului, rezultând o răcire naturală. Acest lucru ajută la stabilizarea temperaturii din interiorul mașinii și creează un mediu confortabil pentru a rămâne în interior.

Ce se știe despre modelul în sine?

Dispozitivul are dimensiuni compacte – 145/110/60 mm. Cu o greutate totală de 292 g, acest model de aer condiționat este cel mai convenabil pentru utilizare în orice vehicul. Instalarea se realizează cu bandă adezivă, care este atașată oriunde pe parbriz. Sistemul de funcționare autonom susține procesul de răcire în timpul conducerii sau parcării mașinii.

Principalele motive pentru care fiecare dintre voi datorați Auto Fan comanda?

Dispozitivul folosește energie solară – cea mai curată și mai regenerabilă resursă de energie. Datorită unui sistem de montare convenabil, dispozitivul poate fi instalat pe orice sticlă în doar câteva minute și nu necesită instrumente sau echipamente suplimentare. Tehnologia este cât se poate de simplă, dar eficientă. Cu toate avantajele, Auto Fan preț este de câteva ori mai ieftin decât alți analogi existenți. Puteți găsi deja mii de recenzii bune ale clienților despre acest ventilator pe Internet. Acest lucru oferă o speranță suplimentară că soluția lui Auto Fan cumpăra în România va fi cu siguranță corectă.

Cum se utilizează:

  • Atașați banda de montare pe suprafața ventilatorului, folosind instrucțiunile din instrucțiuni.
  • Coborâți geamul aproximativ 3-4 cm.
  • Instalați banda într-un loc convenabil pentru dvs.
  • Îndepărtați reziduurile de bandă cu un cuțit sau foarfece.
  • Porniți ventilatorul folosind butonul dedicat.

Vânzarea de Auto Fan magazin este foarte greu de găsit. În ciuda nivelului ridicat de cerere, acest model nu este încă disponibil pe scară largă în magazine sau supermarketuri. De aceea, singura modalitate reală de a obține acest dispozitiv original este site-ul oficial al producătorului. Acolo puteți obține oricând informații detaliate despre produs, caracteristici, preț și metoda de aplicare. Auto Fan livrare se desfășoară în toată țara cât mai curând posibil. Puteți plăti coletul după ce îl primiți în mâini și vă asigurați că dispozitivul funcționează.

Informații furnizate pentru examinare. Noi nu vindem sau deservim acest produs. Pentru mai multe informații despre Auto Fan România , vă rugăm să folosiți oferta site-ului oficial. De asemenea, vă recomandăm să adresați întrebările unui consultant de call center atunci când sunați.