Categorii
Sănătate

Baby Shark – Cuburi de pluș care cântă

Baby Shark
Cuburi de pluș care cântă

✔ Pluș super moale stivuibil!
✔ Strângeți-le pentru a auzi 4 versuri ale cântecului oficial Baby Shark!
✔ Colectează toate cele 3 personaje preferate!
✔ Dimensiunile produsului sunt 7,5 x 7,5 x 9 cm

Cauți de mult această jucărie populară? Avem vești bune, vești bune! Am găsit un site oficial unde orice cumpărător are posibilitatea de a Baby Shark Cuburi de pluș care cântă comanda și de a colecta o colecție unică de 3 modele chiar acum! Acesta este unul dintre cele mai bine vândute hituri din lume! Cuburile de pluș de colecție Baby Shark, Daddy Shark și Mommy Shark vor fi cadoul perfect nu numai pentru copii, ci și pentru adulți. Colectați întreaga colecție și aveți ocazia să ascultați acum legendarul cântec al rechinului, care are peste 3 miliarde de vizualizări pe YouTube.

Covoraș de copt din silicon – descriere, preț, cumpărare, comandă, livrare

Ce ofera producatorul? Vorbim despre un set de 3 jucarii unice de plus realizate sub forma unor personaje din acel videoclip foarte senzational cu cantecul unui pui de rechin. Fiecare model se vinde separat. Puteți Baby Shark cumpara in România sau puteți comanda întregul set pentru colecția completă de 3 jucării imediat. Aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a vă mulțumi pe voi și copiii dvs. Nici măcar adulții nu pot rezista când aud această melodie și încep să danseze cu copiii. Datorită dimensiunilor sale compacte, copilul dumneavoastră poate lua cu ușurință rechinul în mâini în vacanță, într-o călătorie cu mașina sau doar pentru a se arăta prietenilor săi.

După ce ai colectat toate personajele tale preferate, fiului sau fiicei tale îi va plăcea absolut! După ce puștiul își asambla jucăria în formă de rechin, va putea auzi toate cele 4 versuri ale celebrului cântec.

Avantaje:

  • Materiale de înaltă calitate.
  • Compoziție hipoalergenică.
  • Forma și dimensiune convenabile.
  • Nu emana substante toxice.
  • profitabil Baby Shark Cub de plus muzical preț.
  • Sunet de înaltă calitate și puternic.
  • Functioneaza autonom de baterii.

Recenzii:

Fiica mea are 5 ani. I-am cumpărat această jucărie de Crăciun. Ea a fost pur și simplu încântată, deoarece adoră această melodie și o fredonează constant. A comandat Baby Shark Cub Muzical De Plus livrare prin magazinul online. Livrat foarte repede

Recomand să cumpărați toți cei 3 rechini deodată, deoarece copilul dumneavoastră va cere cu siguranță să cumpere un rechin tată și un rechin mamă. La început nu am înțeles care este secretul succesului acestei jucării, dar văd cum o adoră fiul meu și nu regret că am cumpărat-o.

Am căutat o jucărie interactivă pentru a-ți ține copilul ocupat în timp ce călătorește cu mașina. Se poate juca cu acest rechin câteva ore și nu trebuie să-i dăm un smartphone sau o tabletă.

Nu puteți găsi Baby Shark magazin? Vom ajuta! Urmați linkul indicat în descriere către site-ul oficial al vânzătorului și comandați produsul original chiar acum. Vă dorim toate cele bune!