Categorii
Sănătate

Lopata multifuncțională (Brandcamp)

Brandcamp
LOPATA MULTIFUNCȚIONALĂ

✔ Materialul mânerului: aliaj de aluminiu extra-dens
✔ Materialul vârfului lopatei: oțel mangan
✔ Funcții: lopată, pilă, tirbușon, fluier, ciocan
✔ Grosimea vârfului lopatei: 3 mm
✔ Culoare: argintie / neagră

Lopata multifuncțională combină calitatea înaltă, rezistența, durabilitatea și versatilitatea. Un instrument la îndemână și practic, care va fi cu siguranță util în diferite situații de viață. Acest model Brandcamp este realizat din materiale de înaltă rezistență, are o garanție de 10 ani și este potrivit pentru diverse sarcini de orice complexitate. Obțineți un înlocuitor complet pentru aproape 19 instrumente diferite care vă permite să efectuați mai mult de 25 de funcții diferite acasă, în vacanță sau în timpul călătoriei. Datorită sistemului convenabil de pliere, poți dezasambla cu ușurință lopata și o poți pune într-o pungă specială pe care o poți lua cu tine. Acesta este unul dintre cele mai bine vândute de pe piață, care va fi cadoul perfect pentru orice bărbat.

Vânzarea de Lopata multifuncțională România se realizează numai prin intermediul magazinului online oficial. Ai șansa de a obține o reducere suplimentară de -50% dacă reușești să completezi o cerere online înainte ca oferta specială să fie valabilă. Aflați toate detaliile pe site-ul vânzătorului.

Lopata multifuncțională – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Brandcamp este Lopata multifuncțională din noua generație. Produsul unic este dezvoltat pe baza celor mai noi tehnologii pentru supraviețuirea în condiții extreme. Folosind acest model, puteți obține o alternativă la un set imens de instrumente. Pe lângă cea mai evidentă funcție de săpare a solului, o lopată poate deveni un înlocuitor cu drepturi depline pentru un topor sau un ciocan, poate servi ca un ferăstrău de mână sau o lanternă tactică. În doar câteva secunde, Brandcamp se transformă într-o șurubelniță, cuțit, tăietor de sârmă sau târnăcop. Cu acest model, puteți face cu ușurință un foc și chiar puteți încărca un dispozitiv electronic. În sezonul rece, lopata poate fi folosită ca piolet sau ferăstrău de mână. Aceasta nu este o listă completă a tuturor caracteristicilor utile și funcționale pe care le puteți obține într-un singur model dacă decideți Lopata multifuncțională comanda chiar acum.

Dacă mai devreme trebuia să iei cu tine un set imens de instrumente diferite pentru camping sau călătorii, acum acest model va înlocui toate acestea. Oțelul cu conținut ridicat de carbon din care este făcută partea de tăiere rămâne ascuțit foarte mult timp și nu necesită o ascuțire constantă. Pentru a ușura produsul, mânerul lopeții este fabricat dintr-un aliaj de aluminiu ultra-ușor, care este utilizat în construcția de avioane. Rezistența ridicată și durabilitatea ajută la menținerea tuturor abilităților funcționale ale modelului chiar și după mulți ani. Întregul set poate fi plasat într-o singură geantă convenabilă, care nu ocupă mult spațiu în mașini sau portbagaj. Greutatea totală cu ambalaj este de doar 1,6 kg, iar greutatea lopeții în sine este de 1,12 kg. Înălțimea lopeții la asamblare este de 61 cm, excluzând lungimea lanternei. Inaltimea baionetei este de 17/35 cm.

Lopata multifuncțională descrierea:

  • Datorită caracteristicilor speciale ale baionetei, aceasta poate fi folosită ca gafa, clește, tăietor de sârmă sau lopată.
  • Extensia mânerului conține un set de șurubelnițe (plate, Phillips), un cuțit, un ferăstrău.
  • Adaptor USB pentru utilizare ca PowerBank pentru a vă încărca telefonul.
  • Lanternă LED cu o strălucire strălucitoare în întuneric.
  • Trusa include un garou medical si o geanta pentru depozitare usoara.
  • Silexul și silexul vă permit să obțineți o scânteie pentru un foc rapid, chiar și pe timp de ploaie sau la temperaturi scăzute ale aerului.

Model unic Shaving Brush Pentru dumneavoastră.
Cel mai bun rezultat Ghiozdan Anti-furt fara efecte secundare.
Oportunități incredibile Fungostop pentru sănătatea pielii.


Modelul Lopata multifuncțională preț este de câteva ori mai ieftin decât omologii mai scumpi. În același timp, obțineți un model 100% de înaltă calitate și versatil, care vă va fi util în cele mai extreme situații de viață.

Feedback-ul clientului:

Am găsit din greșeală Lopata multifuncțională Scor și am decis să comand acest model pentru mine. Îl iau mereu cu mine când campez. Foarte confortabil și cu adevărat versatil. Plăcut mulțumit de calitatea materialelor. Rezistent la sarcini mari, deformare si coroziune. Pana acum nu am observat niciun defect.

Îmi place foarte mult pescuitul și vacanțele la țară, așa că soția mea mi-a făcut un cadou de ziua mea și a cumpărat această lopată. Am fost doar încântat. Aceasta este o soluție foarte convenabilă pentru diverse situații când trebuie să tăiați ceva, să tăiați, să sapi sau să aprindeți un foc. Cu siguranță își merită banii. Și am fost, de asemenea, mulțumit de cei foarte rapidi Lopata multifuncțională livrare.

Am încercat să sap în pădure cu această lopată, taie perfect chiar și rădăcinile groase ale copacilor. O lanternă strălucitoare care se potrivește cu ușurință într-o geantă mică atunci când este dezasamblată și este ușoară. În general foarte mulțumit. Il recomand tuturor barbatilor care iubesc activitatile in aer liber.

În acest moment, acest produs exclusivist este aproape imposibil de găsit în magazinele obișnuite sau pe piață. Aveți o singură opțiune Lopata multifuncțională cumpăra în România. Pentru a face acest lucru, vizitați magazinul online oficial și completați o cerere online chiar acum.