Categorii
Sănătate

Bushnell – monocular compact

Bushnell
MONOCULAR COMPACT

✔ Mărește de 16 ori
✔ Protecție împotriva umezelii și loviturilor
✔ Lentile de sticlă

Bushnell monocular compact este un instrument de supraveghere super puternic și de ultimă generație, cu o mărire uimitoare de 16x. Este o soluție ideală pentru cei care preferă activități în aer liber, vânătoare, pescuit sau camping. Tehnologia unică de mărire vă permite să obțineți o imagine clară a obiectelor aflate la distanță mare. Carcasa rezistentă la șocuri și umezeală a dispozitivului îți permite să-l iei cu tine în cele mai extreme condiții, iar profitabilii Bushnell preț asigură o cerere mare pentru produs de la cumpărători din întreaga lume.

Astăzi, fiecare dintre voi are o oportunitate grozavă de a obține acest model cu o reducere de -50%. Dacă doriți Bushnell cumpăra în România, vă rugăm să vizitați site-ul oficial și să aplicați online. În această recenzie, vom vorbi despre principalele caracteristici și beneficii ale dispozitivului.

Bushnell – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Modelul monocular Bushnell 16×52 este considerat unul dintre cele mai populare și solicitate de pe piață. Acest dispozitiv combină un număr mare de caracteristici convenabile și este unul dintre cele mai bune în ceea ce privește raportul preț-calitate. Datorită dimensiunilor sale compacte, dispozitivul se potrivește cu ușurință în buzunar, rucsac sau mașină. Aceasta este o soluție excelentă pentru diferite ocazii când trebuie să vedeți ceva care este departe de locația dvs. Mai jos vom oferi mai multe aplicații diferite ale monocularului și vom vorbi despre caracteristicile acestui model special.

Bushnell descrierea:

Camping

Fanii de camping sau turism vor fi interesați să ia cu ei Bushnell monocular într-o excursie pentru a se bucura de peisajul și locurile aflate departe. În plus, un astfel de dispozitiv va fi util, deoarece cu ajutorul lui puteți vedea obiecte importante – râuri de munte, pâraie, așezări și puteți coordona traseul.

Pescuit

Dacă vă place să pescuiți, folosiți Bushnell comanda. Acest model va ajuta la identificarea celor mai potrivite locuri pentru turnarea echipamentului, la alegerea direcției de mișcare a bărcii sau a bărcii și, de asemenea, observați plutitorul, care este departe de țărm.

Vânătoare

Pentru iubitorii de safari sau alte tipuri de vânătoare, monocularul vă va ajuta să urmăriți vânatul și să navigați mai bine pe teren. Aceasta este o alternativă convenabilă la binoclurile voluminoase și grele.

La concerte și stadioane

În timp ce ești la un concert sau la un eveniment sportiv, cu un monocular poți vedea totul ca și cum ai fi la doi pași.

Caracteristici:

Modelul este echipat cu o lentilă de 52 mm care garantează o mărire excelentă de 16x. Datorită acestei caracteristici, veți putea vedea obiecte în intervalul de la 66 m până la 8 km. Carcasa metalică rezistentă la șocuri are inserții de cauciuc pentru a ajuta la îmbunătățirea siguranței la cădere sau pentru a oferi protecție suplimentară împotriva zgârieturilor. Dispozitivul își menține performanța într-un interval larg de temperatură de la -40 la +50 de grade Celsius. Carcasa impermeabilă vă permite să utilizați dispozitivul în ploaie sau sub apă.

Ce spun clienții:

Îmi doresc de mult acest model. Am găsit Bushnell magazin pe Internet și am decis să comand. Foarte impresionat de calitatea materialelor și ușurința în utilizare. Oferă o creștere puternică. Pot citi inscriptiile de pe panoul publicitar, situat la o distanta de 5 km. Se potrivește cu ușurință într-o geantă și nu ocupă mult spațiu.

Comandat pe site-ul oficial. Am fost mulțumit de rapidul Bushnell livrare – am primit coletul în 3 zile. Îmi place să merg la pescuit cu prietenii mei în weekend. Cu acest monocular, acum este și mai ușor să găsești locul perfect pentru relaxare. O descoperire foarte convenabilă și utilă pentru cei care iubesc activitățile în aer liber.

Soția mi-a dat acest model de ziua mea. Ne place să călătorim cu ea, așa că luăm monocularul cu noi în orice călătorie. De fiecare dată mă bucur de el ca un copil. Acum pot să mă uit la cuiburile păsărilor sau în vârful muntelui, de parcă aș fi în apropiere. Este un sentiment de nedescris. Asigurați-vă că comandați acest articol.

Folosesc acest dispozitiv optic de 4 luni acum. Pana acum nu am gasit niciun defect. Mărire bună, ochii nu dor, imagine clară. Corpul cauciucat rezistă bine. A scăpat monocularul de mai multe ori pe pietre și plăci – este ca nou.


Mască unică Eyes Cover pentru ochi.
Pastile de sprijin pentru sănătatea sexuală Max Performer la o reducere de -50%.
Suport pentru sănătate Eyebrow Beauty Stamp uite.


Vânzări și expediere Bushnell România:

Din cauza creșterii puternice a cererii pentru acest produs, este foarte dificil să-l găsești în magazin. Singura modalitate de a comanda un model original este site-ul oficial al producătorului. Acolo puteți obține toate informațiile necesare, răspunsuri la întrebările dumneavoastră și puteți consulta un consultant. Livrarea se efectuează în toată țara în câteva zile și puteți plăti coletul după primirea acestuia. Veți avea ocazia să verificați integritatea și operabilitatea dispozitivului înainte de a plăti transportul.

În interiorul cutiei există o instrucțiune cu o descriere detaliată a caracteristicilor, metodei de aplicare și capabilităților acestui model. Vă rugăm să citiți cu atenție toate informațiile și să respectați măsurile de siguranță în timpul utilizării.