Categorii
Sănătate

Prezentarea DuoSlim: Cum funcționează un supliment pentru slăbit?

DuoSlim
schimbă abordarea dumneavoastră față de slăbire!

✔ Ardere accelerată a grăsimii și reducerea tendinței de a consuma mâncare nocivă
✔ Curățarea și însănătoșirea organismului
✔ Formulă universală pentru bărbați și
femei

Știm cu toții că excesul de greutate provoacă multe boli, provoacă o stimă de sine scăzută și atitudini negative ale celorlalți. Dar toate încercările noastre de a influența cumva situația eșuează adesea sau nu dau un rezultat de durată. Dacă ai încercat diferite diete, ai mers la sală, ai postit, ai folosit rețete de medicină tradițională, dar tot nu ai atins scopul, este timpul să folosești o abordare științifică pentru a rezolva această problemă.

Cu siguranta multi dintre voi ati auzit de suplimente alimentare sau, mai simplu, de pastile de slabit. Sunt vândute în aproape orice farmacie sau magazin, etichetele înfățișează întotdeauna sportivi zvelți și frumoși, iar în descriere există promisiuni de a vă face silueta perfectă foarte repede. Din păcate, în 8 din 10 cazuri aceasta este doar o bună cascadorie publicitară, dar niciun producător nu vă va oferi garanții. Prin urmare, poți avea încredere doar în acele produse care au o anumită reputație pe piață, recenzii reale ale clienților și au trecut anumite studii clinice. Astăzi vrem să vă prezentăm unul dintre cele mai bune, potrivit editorilor, produse pentru pierderea în greutate din Europa – DuoSlim.

La cererea populară, am decis în sfârșit să facem o analiză mare a acestui produs, să vorbim sincer despre avantajele și dezavantajele sale, să analizăm compoziția și să tragem câteva concluzii. Fii confortabil, există o mulțime de mesaje text în fața ta.

Ce sunt pastilele de slăbit DuoSlim? Beneficii

DuoSlim este un supliment alimentar pentru pierderea în greutate, care este o combinație a două produse populare: Keto Diet și W-Loss. Fiecare dintre ele are propriile sale proprietăți benefice individuale, dar practica arată că prin utilizarea în comun a capsulelor și a picăturilor de ardere a grăsimilor puteți obține cel mai rapid și mai impresionant rezultat. Producătorul DuoSlim promite o pierdere de 10-15 kg în termen de 1 lună de la utilizarea produsului. Printre principalele proprietăți utile ale produsului se numără:

 • Arderea grăsimilor din celulele hepatice și transformarea lor în energie suplimentară.
 • Scufundați-vă în stare de cetoză după 30-40 de minute.
 • Sprijină un metabolism rapid și blochează absorbția carbohidraților.
 • Suprimarea unui sentiment acut de foame.
 • Restabiliți sănătatea sistemului cardiovascular, reglați nivelul zahărului din sânge, sprijiniți activitatea organelor și proceselor interne.
 • Absorbția și eliminarea toxinelor, excesului de lichid din organism.
 • Niveluri crescute de dopamină (hormonul fericirii) și scăderea nivelului de cortizol (hormon al stresului).
 • Susține o activitate mentală și fizică ridicată.

La prima vedere asupra acestui produs, devine clar că DuoSlim acestea nu sunt doar un alt pastile de slăbit promovate. Formula atrage atenția asupra faptului că ambele produse conțin doar ingrediente 100% naturale. Acest lucru este important, deoarece multe persoane în timpul pierderii în greutate folosesc adesea arzătoare de grăsimi sintetice, care funcționează datorită termogenezei crescute și creșterii temperaturii corpului, provocând diverse efecte secundare. Alegând DuoSlim capsule, veți obține un plus puternic de energie și putere, dar în același timp veți fi complet liber de posibile efecte secundare.

Cum funcționează suplimentul alimentar pentru slăbit DuoSlim?

Folosind DuoSlim pentru a arde rapid grăsimile te ajută să te simți mai bine încă din primele zile de program. Întregul ciclu de utilizare a suplimentului alimentar este conceput pentru 28 de zile, dar poate fi ajustat pentru a crește sau a reduce durata de utilizare a capsulelor și picăturilor în conformitate cu recomandările specialiștilor sau cu caracteristicile individuale ale organismului.

1 ZI

Dacă vă este greu să vă treziți dimineața și vă simțiți obosit și somnoros pe tot parcursul zilei, asigurați-vă că începeți prima masă cu DuoSlim. Acest lucru va ajuta corpul să se trezească mai repede, să se simtă proaspăt și ușor. Deja după prima aplicare, se observă cum se trezește energie suplimentară, ceea ce nu a fost observat înainte. În următoarele 5-7 zile, va avea loc o restabilire treptată a metabolismului și curățarea organismului de toxine.

14 ZILE

Pastilele + picăturile DuoSlim absorb activ grăsimea subcutanată și viscerală, împărțind-o pentru a susține echilibrul energetic din organism. În această etapă, sistemul tău metabolic refuză complet să primească energie de la carbohidrați și folosește în schimb celulele adipoase. Datorită unor astfel de schimbări, numărul de gustări din timpul zilei este redus, pofta de dulciuri și carbohidrați rapizi sunt reduse. Începeți să vă bucurați de antrenament, deoarece chiar și după un efort fizic intens, corpul îți revine considerabil mai repede. Greutatea dispare atât de repede încât schimbările în bine pot fi observate aproape zilnic. Pielea feței devine perfect netedă și uniformă, umflăturile, petele roșii, peelingul și ridurile dispar. În locul pliurilor de grăsime apar mușchi de relief care formează o siluetă ideală.

28 de ZILE

DuoSlim îți transformă radical corpul! Acum nu există niciun gram de grăsime în exces în el. O talie uscată și întinsă, șolduri și fese elastice fără celulită – asta este tot ce visezi de atâta timp. Prin decizia de a cumpăra un supliment alimentar de nouă generație DuoSlim poți alege în sfârșit hainele care îți plac, și nu doar mărimea potrivită. Toți cei din jurul tău vor observa cu siguranță o astfel de transformare incredibilă și asta va adăuga puncte în plus stimei tale de sine. Până la sfârșitul celei de-a 28-a zile se formează obiceiurile alimentare potrivite, care persistă chiar și după ce încetați să luați DuoSlim.

Ingrediente pentru Keto Diet

Keto Diet – un produs incredibil de popular și puternic care conține o combinație de ingrediente active, așa că adăugarea lui în trusa DuoSlim este destul de evidentă. Oferim o înțelegere detaliată a tuturor caracteristicilor principale ale acestui supliment alimentar.

#1. CETONĂ DE ZMEURE

Cetonele de zmeură aparțin unui grup de compuși fenolici naturali, pe baza cărora se formează acea aromă unică și plăcută din boabe. Includerea acestui ingredient în DuoSlim nu este deloc întâmplătoare. Din punct de vedere biologic, structura cetonelor de zmeură este aproape identică cu cea a sinefrinei și capsaicinei. Aceste două componente din corpul nostru sunt cele care afectează funcția receptorilor alfa și beta adrenergici responsabili de absorbția excesului de grăsime. Mai multe companii americane de renume, care au efectuat studii clinice asupra cetonelor de zmeură, au demonstrat simultan capacitatea acestei componente de a crește sinteza hormonului adiponectină, care ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge și accelerează descompunerea acizilor grași. Astfel, cetonele de zmeură pot fi o alternativă bună la dieta pe termen lung, cu conținut scăzut de carbohidrați, pe care mulți oameni încearcă să intre în cetoză.

#2. L-CARNITINA

L-carnitina poate fi numită unul dintre cele mai utile și mai sigure arzătoare de grăsimi din natură. Vitamina B11 este un aminoacid care este o sursă naturală de energie și activitate fizică ridicată. L-carnitina este implicată în metabolismul lipidelor, transportând acizii grași în mitocondrii. Astfel, se creează condiții în care organismul arde grăsimile, dar în același timp menține un nivel ridicat de energie și rezistență. Proprietățile benefice suplimentare ale acestui aminoacid sunt accelerarea proceselor metabolice, întărirea fibrelor musculo-scheletice, creșterea imunității, eliminarea oboselii și a suprasolicitarii. Ingredientul este inclus în multe picături pentru tratamentul bolilor legate de neurologie, cardiologie, gastroenterologie și așa mai departe. Este cea mai valoroasă sursă de nutrienți pentru creier, ajută la îmbunătățirea funcțiilor cognitive, crește nivelul de oxid nitric din sânge și îmbunătățește circulația sângelui. Există mai multe studii care demonstrează că L-carnitina ajută la reducerea apetitului. Îl vei găsi în DuoSlim.

#3. PORTOCALA AMAR

Portocalul amar este un copac unic, veșnic verde, originar din Asia de Sud-Vest și India. Există dovezi de nerefuzat din partea oamenilor de știință din SUA care confirmă că utilizarea extractului de portocale amare împreună cu cofeina anhidră ajută la accelerarea semnificativă a proceselor metabolice și la promovarea scăderii rapide în greutate. Un grup de sportivi care au luat extract de portocale amare timp de 12 săptămâni în timpul experimentului au reușit să piardă mai mult de 10% din greutate, în ciuda faptului că majoritatea erau într-o formă fizică excelentă. Proprietățile negative includ capacitatea extractului de portocală amară în unele cazuri de a provoca creșterea ritmului cardiac și creșterea presiunii, astfel încât persoanele predispuse la boli cardiovasculare și hipertensiune ar trebui să ia această componentă cu precauție extremă.

#4. SINEFRINA ORGANICA

Sinefrina este una dintre componentele unui grup de alcaloizi naturali care se găsesc în diferite produse citrice. Oamenii de știință spanioli care au efectuat studii folosind sinefrina organică ca supliment alimentar au confirmat capacitatea produsului de a îmbunătăți procesul de ardere a grăsimilor subcutanate în timpul antrenamentului intens și al activităților în aer liber. Rezultatele studiului arată că sinefrina ajută la arderea a 0,042 kg de grăsime pură mai mult în timpul unei ore de muncă intensivă pe o bicicletă de exerciții decât cu încărcături similare fără utilizarea unui supliment suplimentar. Astfel, introducerea sinefrinei în lista diferitelor pastile de slăbit, inclusiv DuoSlim, devine un avantaj destul de evident.

#5. BETA SITOSTEROL

DuoSlim conține și un compus organic numit beta-sitosterol. Acesta este unul dintre constituenții fitosterolilor, care sunt compuși naturali care au un efect pozitiv asupra organismului. Mai multe teste de beta-sitosterol au confirmat simultan capacitatea acestei componente de a crește rata de ardere a celulelor adipoase, de a bloca apetitul și de a reduce nivelul ridicat de zahăr din sânge. Există, de asemenea, o părere de specialitate că această componentă ajută la reglarea sistemului nervos și întărește sistemul imunitar.

#6. BROMELAIN

Bromelaina aparține grupului de enzime proteolitice găsite în principal în ananas. Fapt interesant: concentrația maximă de bromelaină se găsește în miezul dur al ananasului, care de obicei nu este mâncat și este tăiat. Oamenii de știință au fost atrași de proprietățile benefice unice ale acestei enzime. Se dovedește că bromelaina are un efect antiinflamator pronunțat, ajută la reducerea nivelului de trombocite din sânge și accelerează metabolismul. Când este utilizată corect, bromelaina stimulează creșterea masei musculare, are un efect puternic de ardere a grăsimilor asupra corpului și promovează controlul greutății. Nu este surprinzător, suplimentele alimentare cu adaos de bromelaină au început să fie prescrise în mod activ sportivilor pentru recuperare după antrenament greu sau stres mental. Această substanță are capacitatea de a grăbi digestia și curăță eficient organismul de toxine, așa că a fost adăugată la unul dintre produsele DuoSlim.

Ingrediente pentru W-loss

W-loss este un produs suplimentar din setul DuoSlim. Conține componente și substanțe care sunt garantate pentru a promova pierderea în greutate și ajută la reglarea metabolismului, indiferent de nivelul de activitate fizică și de dieta pe care o alegeți. Formula este foarte apreciată de experți și are recenzii destul de bune pe piață. Ingredientele principale vor spune cel mai bine.

#1. ANANAS

Și din nou, aici vom vorbi despre Bromelaină. Compoziția W-Loss conține cel mai pur extract de ananas, saturat nu numai cu Bromelaină, ci și cu alte componente utile. Începe o fază puternică de absorbție a grăsimilor în exces și ajută la stabilizarea sistemului digestiv. Pierderea în greutate se realizează datorită valoroaselor oligoelemente și aminoacizi prezenți în pulpa de ananas și în miezul acesteia. Concentrația de nutrienți într-o porție de W-loss este de câteva ori mai mare decât într-un ananas mare. Astfel, utilizarea picăturilor lichide oferă un efect mai rapid și mai puternic, fără a dăuna organismului.

#2. PASIUNE

Fructele pasiunii conține vitaminele C, A, K, precum și magneziu, iod, potasiu, cupru, zinc, fibre și alte substanțe utile. Acest fruct are un efect pozitiv asupra funcționării intestinelor, oferind un ușor efect laxativ și diuretic. Oamenii de știință susțin că extractul de fructul pasiunii este capabil să stabilizeze funcția sistemului nervos central, să normalizeze somnul și să scadă tensiunea arterială. Există studii care demonstrează că fructul pasiunii scade nivelul colesterolului din sânge, contracarează apariția plăcilor de ateroscleroză și este, de asemenea, un antiseptic natural. De asemenea, trebuie remarcată capacitatea produsului de a îmbunătăți funcția renală și hepatică, de a normaliza ritmul cardiac și de a îmbunătăți vederea.

#3. PAPAYA

Papaya este o boabă exotică sănătoasă, care conține o cantitate mare de antioxidanți, macro și microelemente, minerale și aminoacizi. Îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv, oferă forță suplimentară și crește rezistența. Medicii spun că consumul regulat de fructe de papaya în dietă ajută la reducerea riscului de boli cardiovasculare și ajută la menținerea organismului în formă. Un excelent arzător natural de grăsimi care reduce greutatea și reglează nivelul de grăsime corporală.

DuoSlim: preț complex

Comparând prețul setului DuoSlim cu prețul fiecărui articol individual luat, se poate observa un beneficiu evident. Alegând acest complex, economisești mai mult de 50% și obții un efect de slăbire de 2 ori mai puternic, indiferent de vârstă, nivelul de activitate zilnică și alți factori. Dorim să avertizăm imediat pe toți cei care urmează să cumpere DuoSlim folosind o farmacie pentru acest lucru. Suplimentul alimentar este disponibil doar prin intermediul site-ului oficial și îl puteți comanda direct pe pagina vânzătorului.

DuoSlim în România: de unde să cumpărați un supliment alimentar pentru pierderea în greutate?

Livrarea DuoSlim se efectuează în toată țara în decurs de câteva zile de la data depunerii cererii. Puteți comanda DuoSlim și primiți comanda în 3-5 zile lucrătoare. Datorită posibilității de a plăti mărfurile după livrare, puteți fi sigur că conținutul mărfurilor corespunde descrierii.

Pentru a cumpăra chiar acum DuoSlim, aveți nevoie de:

 • Urmați linkul către site-ul oficial al vânzătorului.
 • Completați formularul de cerere.
 • Specificați prețul și timpul de livrare.
 • Confirmați comanda.
 • Primiți mărfurile și plătiți pentru el.

Refuzarea răspunderii:

Ne dorim foarte mult ca informațiile prezentate pe site-ul nostru să fie utile cititorilor. Pe de altă parte, suntem obligați să avertizăm că opinia exprimată de autorii acestei recenzii este subiectivă și nu poate fi nici măcar aproximativ o infirmare a opiniei experților. Consultați întotdeauna un medic sau alt profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a utiliza un supliment alimentar.