Categorii
Sănătate

Floating Ball – Pistol pentru copii

Floating Ball
obțineți o experiență incitantă de tragere la țintă!

✔ Pistol pentru copii și nu numai!
✔ Trageți la țintele aflate în aer, folosind gloanțe
✔ Acceptați provocarea, jucați-vă cu prietenii!

Astăzi este dificil să surprinzi copiii cu niște jucării neobișnuite, deoarece sortimentul este foarte larg și variat. Dar vrem să vă aducem în atenție o noutate foarte interesantă, care nu numai că va deveni un hobby interesant pentru copii și adulți, ci va ajuta și la dezvoltarea abilităților utile acasă. Floating Ball Pistol pentru copii este cel mai mare succes din 2022. O bază unică cu mingi care plutesc literalmente în aer și devin o țintă pentru un pistol în mâinile jucătorului. Procesul este atât de interesant și incitant, încât copiii sunt fericiți să renunțe la smartphone-ul și la jocurile pe computer pentru a participa la această competiție uimitoare. Este de remarcat siguranța ridicată și calitatea materialelor utilizate. Aceasta este una dintre puținele opțiuni de jocuri interactive pentru un grup mare de prieteni sau pentru toți membrii familiei tale. Grăbiți-vă Floating Ball comanda la un preț avantajos și obțineți o reducere suplimentară de -50% la întreaga gamă.

Floating Ball – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Floating Ball pistol țintă zburătoare este unul dintre cele mai populare jocuri pentru copii care vă va înveseli și vă va ajuta să treceți peste orice provocare. Suportul convenabil funcționează pe baterii, generând un curent de aer. Acest lucru pune bilele în mișcare și le face să plutească în aer. Luminile de neon fac posibilă jocul chiar și pe întuneric, iar muzica încorporată oferă un joc mai interesant și mai interesant. Jucătorii trebuie să doboare mingile cu o armă specială. Cine reușește să doboare mai multe bile, devine câștigător. Regulile sunt foarte simple, așa că, chiar și fără experiență și abilități speciale, orice jucător le poate înțelege cu ușurință în doar câteva minute. Modelul are caracteristici excelente, potrivit pentru copii de diferite vârste și pentru adulți.

Floating Ball descrierea

1. Securitate.

Bilele sunt din spumă moale, astfel încât sunt absolut sigure pentru copil. Săgețile cu pistol au și o structură de spumă moale, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru copil în timpul jocului.

2. Joc interactiv.

Există multe opțiuni diferite pentru jocul individual sau în echipă. Puteți aranja un adevărat turneu lovind mingile contra cronometru sau veniți cu propriile reguli.

3. Comoditate.

Setul include 1 pistol, 6 săgeți și 10 bile. Tot ce aveți nevoie este deja inclus în kit (cu excepția bateriilor, acestea trebuie cumpărate separat). Datorită funcționării autonome, ținta poate fi luată cu tine în vacanță sau oriunde.

4. Calitate.

Jocul este realizat din materiale hipoalergenice, nu emana fum toxici si este absolut sigur pentru copil. Cu o utilizare atentă și atentă, acest joc vă va încânta copilul mulți ani.

Avantaje Floating Ball joc cu impuscat pentru copii:

  • Dezvolta abilitățile și viziunea.
  • Dezvoltă motricitatea fină a copilului.
  • Îmbunătățește concentrarea și atenția.
  • Oferă o bună dispoziție.
  • Ajută la distragerea atenției de la jocurile pe computer și smartphone-ul.
  • Mare distracție pentru adulți și copii.
  • Floating Ball preț este mult mai ieftin decât analogii existenți.
  • Poate fi folosit oricând, oriunde.
  • Excelent pentru petreceri pentru copii.
  • Rapid Floating Ball livrare în toată țara după plasarea unei comenzi în magazinul online.

Oferă bucurie copilului tău Pictează cu lumină nou pentru 2022.
Caracteristici benefice Germivir împotriva paraziților
Soluție perfectă Sigilator manual pentru o sănătate bună.


Recenzii:

Copilul este încântat! A cumpărat acest joc de ziua lui. A uitat de alte cadouri și a petrecut toată seara împușcând baloane cu prietenii săi. Cu siguranță își merită banii. Îi sfătuiesc pe toți părinții să-și mulțumească copilul cu acest cadou tare.

Am cumpărat acest joc pentru un copil, dar s-a dovedit a fi atât de interesant și incitant încât acum ne jucăm cu toată familia. Avem un turneu de familie în care tatăl nostru conduce până acum, dar sper să-l pot învinge.

Ne-am nedumerit multă vreme ce să-i dăm fiului nostru de Crăciun. Are deja un număr mare de mașini, transformatoare, jucării moi. Soția a oferit Floating Ball Scor. Am completat o cerere online, a doua zi coletul a fost livrat. Surprins placut de calitatea materialelor si a asamblarii. Fără joc sau zgârieturi. Fiul a fost pur și simplu încântat! Este încă unul dintre jocurile lui preferate până astăzi.

Am doi copii. Ne-am hotărât să le mulțumim cu un cadou original – pentru cei mai în vârstă s-a ales o minge de fotbal, iar acest poligon de tir aerian a fost comandat pentru cei mici. Drept urmare, nimeni nu a avut nevoie de minge și au început să lupte pentru oportunitatea de a trage în mingile zburătoare. A trebuit să comandăm un alt astfel de set pentru ca fiecare să aibă al lui.

Vânzare și livrare Floating Ball România:

Acest set unic de joacă este disponibil doar în magazinul online. Dacă urmați Floating Ball cumpăra în România, vă rugăm să vizitați site-ul web oficial al vânzătorului și să trimiteți o cerere online chiar acum. În câteva zile, mărfurile vor fi livrate la adresa specificată și o puteți ridica, iar apoi plătiți achiziția.