Categorii
Sănătate

Foam Cleaner (CleanUp) – agent de curatare

Foam Cleaner
SOLUȚIE PROFESIONALĂ PENTRU CURĂȚARE ȘI DEZINFECTARE

✔ Îndepărtează cu ușurință petele de grăsime sau murdărie
✔ Efectiv împotriva plăcii și ruginii
✔ Efect antifungic puternic

Ce este Foam Cleaner agent de curatare? Aceasta este o soluție universală pentru curățarea și dezinfectarea oricăror suprafețe! Spuma ultra activă, îmbogățită cu oxigen, pătrunde adânc în murdărie și o dizolvă. Acest lucru vă permite să curățați rapid și eficient suprafața de pete de grăsime, cafea, calcar, rugină, bacterii și infecții fungice. Datorită spumei active, se realizează îndepărtarea completă a petelor de pe suprafața țesăturilor, a mobilierului și a obiectelor sanitare. Astfel, poți obține efectul de curățare chimică profesională, dar de câteva ori mai ieftin!

Foam Cleaner – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Îndepărtarea petelor, a ruginii și a calcarului este întotdeauna o provocare. Multe metode tradiționale de curățare a suprafețelor de acești contaminanți nu au un efect pozitiv sau chiar agravează situația. Este foarte scump să comandați servicii profesionale de curățătorie chimică, așa că este puțin probabil să faceți acest lucru pentru a îndepărta o mică pată de cafea vărsată pe pat sau pentru a îndepărta calcarul din instalațiile sanitare din baie. Piața modernă oferă o selecție uriașă de diferiți agenți de curățare cu diferite compoziții de componente, scop și metodă de aplicare. Dar principalul dezavantaj al multora dintre ele este specializarea restrânsă a aplicației, așa că trebuie să cumpărați mai multe soiuri ale acestor produse de curățare simultan pentru a elimina diferite tipuri de contaminanți. Din fericire, CleanUp pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor au apărut recent la reducere. Aceasta este o soluție convenabilă care vă permite să îndepărtați rapid și foarte ușor aproape orice fel de murdărie din casă, apartament, mașină sau grădină.

Foam Cleaner descrierea: Spumă activă oxigenată care are un efect distructiv puternic asupra structurii tuturor tipurilor de pete, mucegai și rugină. Produsul este absolut sigur pentru sănătatea umană, animalele de companie și mediul înconjurător, în timp ce lucrează activ pentru a curăța orice suprafețe dure și moi. Folosind acest produs, puteți îndepărta cu ușurință petele din interiorul mașinii dvs., puteți curăța mobila de bucătărie sau chiuvetele de pe placă, puteți îndepărta rugina de pe suprafețele metalice și puteți efectua o dezinfecție completă acasă.

Foam Cleaner spumă pentru îndepărtarea murdăriei, ruginii și a depunerilor este potrivit pentru orice mediu. Trebuie doar să o pulverizați pe suprafața murdară, să lăsați timp de 2-3 minute și să clătiți cu apă caldă sau să ștergeți cu o cârpă umedă. În 99,9% din cazuri, suprafața va fi complet curățată, fără mirosuri străine, ciuperci și bacterii! Cel mai important, acest produs de curățare cu spumă nu are efecte secundare asupra sănătății umane și este absolut sigur!

Beneficii care te fac să vrei cu siguranță Foam Cleaner cumpăra în România:

  • Detergent de uz general pe bază de spumă.
  • Îndepărtează petele proaspete și îmbătrânite de pe orice suprafață.
  • Poate fi folosit într-o mare varietate de condiții.
  • Nu necesită instrumente suplimentare pentru utilizare.
  • Compoziție sigură și ecologică.
  • Ideal pentru uz casnic.
  • Efect antibacterian puternic.
  • Prelungește durata de viață a mobilierului, obiectelor sanitare, a aparatelor de uz casnic și a țesăturilor.
  • Foam Cleaner preț este mult mai ieftin decât costul serviciilor unei companii de curățenie.

Unde poate fi folosit acest agent de curățare?

În funcție de necesități, spuma poate fi aplicată în timpul curățării oricăror încăperi. Este o modalitate excelentă de a vă curăța cuptorul, cuptorul cu microunde sau plita, de a îndepărta petele de grăsime de pe mobilă și de a elimina mirosurile neplăcute. În baie, spuma va ajuta la curățarea instalațiilor sanitare, a vasului de toaletă, a suprafeței de faianță de calcar, precum și la introducerea de ciuperci și alte bacterii. În dormitor, acest produs de curățare cu spumă poate ajuta la îndepărtarea petelor de pe saltea și la dezinfectarea covorului sau a altor suprafețe de pardoseală. În garaj, această spumă poate fi folosită pentru a îndepărta rugina de pe unelte, precum și pentru a efectua o curățare generală a tuturor suprafețelor înfundate. Proprietarii de mașini vor beneficia de Foam Cleaner comanda pentru autocurățarea interiorului.

Unde pot găsi vânzătorul de Foam Cleaner magazin? Acest articol exclusiv este foarte greu de găsit într-un magazin de cărămidă și mortar. Dacă vrei să-l obții chiar acum, îți recomandăm să folosești oferta site-ului oficial al producătorului. Foam Cleaner livrare se efectuează imediat după plasarea unei comenzi pe site. Veți putea plăti pentru achiziție după ce o primiți.

Recenzii cumpărătorilor aproximativ Foam Cleaner România:

Bun remediu! Cu el am reușit să îndepărtez petele de pe bancheta din spate a mașinii mele! Îndepărtează perfect mirosurile!

Avem un copil mic care lasă multe pete pe canapea și pat. Această spumă este grozavă pentru a scăpa de ele. Cel mai important lucru este că nu vă dăunează sănătății.

Îndepărtează bine nakutul și placa de pe instalații sanitare. Nu corodează pielea ca alte produse de curățare. Parfum floral placut.