Categorii
Sănătate

Foil Protection – Folie autoadezivă

Foil Protection – Folie autoadezivă
Protecție de încredere pentru mobilierul preferat!

✔ Arată frumos în orice interior
✔ Ușor de instalat
✔ O veți folosi mulți ani
✔ Produs popular printre gospodinele europene
✔ Calitate americană

Foil Protection Folie autoadezivă este cel mai rapid și mai convenabil mod de a proteja mobilierul sau pereții de efectele negative ale umidității, temperaturii, uleiului, murdăriei și prafului. Unul dintre cele mai populare produse din China și Europa. Fabricat din materiale de înaltă calitate, arată elegant și frumos în orice interior, își păstrează caracteristicile tehnice pentru mulți ani de funcționare continuă. Și cel mai important, Foil Protection preț va fi o surpriză plăcută pentru orice gospodină! Folia este fabricată în SUA și îndeplinește standardele americane de calitate și mediu.

Astăzi puteți comanda acest produs unic cu o reducere de până la -50% vizitând site-ul oficial al unui distribuitor licențiat din țara noastră. Termenele de livrare sunt de la 3 la 5 zile lucratoare. Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul vânzătorului sau pe consultantul online.

Foil Protection – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Mobilierul de bucătărie și pereții sunt expuși zilnic la diferite niveluri de abur, apă, umiditate, temperatură, stropi de ulei și flăcări deschise. Fără o protecție adecvată, un astfel de efect duce la uzura rapidă a materialelor și, de asemenea, creează condiții suplimentare pentru răspândirea sporturilor fungice și a bacteriilor. Inginerii americani au abordat problema cum să elimine această problemă și să protejeze fațadele dulapurilor de bucătărie și pereții din apropierea sobei de acest efect advers. În urma studiilor de laborator, aceștia au reușit să deducă experimental o formulă universală pentru folia de aluminiu, care oferă nivelul maxim de protecție. În plus, s-a hotărât dotarea suprafeței din spate a produsului cu o bază autoadezivă de înaltă calitate, care permite folia să fie atașată strâns și sigur pe orice tip de material: lemn, ceramică, metal, marmură, sticlă, plastic. , cauciuc și așa mai departe.

Foil Protection folie autoadeziva de bucatarie este una dintre cele mai versatile soluții din bucătăria dvs., cu o gamă largă de aplicații:

 • Pentru protecție împotriva umezelii și aburului pentru mobila de bucătărie, blaturi, chiuvete.
 • Pentru a preveni acumularea de apă și bacterii pe suprafața pereților.
 • Pentru a proteja împotriva expunerii la foc deschis și la temperatură.
 • Pentru a preveni scurgerea uleiului de la gătirea alimentelor pe tapet, gresie și pereți.
 • Pentru o protecție suplimentară a suprafeței blatului de deteriorare, așchii, tăieturi.

Spre deosebire de omologii ieftini, Foil Protection folie de aluminiu nu are doar durabilitate ridicată, ci și un design modern și elegant. Există o gamă de nuanțe argintii sau aurii care se potrivesc perfect în designul unui interior de bucătărie clasică sau hi-tech.

Protection Foil descrierea:

Tip: Folia de perforare este autoadezivă.

Dimensiuni: latime 30 cm, lungime rola 5 m.

Metoda de montare: suprafață autoadezivă.

Culoare: auriu, argintiu.

Domeniul de aplicare: casnic, industrial.

Protecție: apă, abur, temperatură, foc, ulei, murdărie, praf, bacterii, mucegai, miros.

Dacă este necesar, puteți tăia oricând bucata de folie necesară de o formă și dimensiune dată. Materialul se pretează bine la curățare și spălare, nu absoarbe murdăria și mirosurile neplăcute. Îndepărtarea foliei nu lasă niciun reziduu, astfel încât blatul, peretele sau mobila dvs. vor arăta ca noi. Compoziția adezivă unică a stratului de folie asigură o fixare sigură.

Cum se utilizează Foil Protection România:

 • Curățați și degresați suprafața pe care urmează să fie atașată filmul.
 • Tăiați filmul la lungimea necesară conform măsurătorilor prealabile.
 • Îndepărtați învelișul de protecție de pe folie.
 • Folosiți partea lipicioasă pentru a ține ferm folia de o suprafață tare.
 • Folosiți o cârpă uscată pentru a netezi ușor filmul pentru a preveni formarea bulelor de aer.
 • Bucurați-vă de un rezultat grozav!

Recenzii ale celor care au gestionat deja Protection Foil cumpăra în România:

Îți protejează perfect blatul de picături de ulei și apă! Ușor și convenabil de curățat. Pentru bani, aceasta este o soluție grozavă!

Ne-am renovat recent casa și am decis să cumpărăm niște mobilier de bucătărie foarte scump. Mi-a fost dureros să văd cum rămân pete de ulei și abur pe dulapuri și sertare după gătit. Am văzut un anunț pentru acest articol și am decis Foil Protection comanda. Nu am regretat niciodată alegerea mea! Aceasta este de fapt o modalitate foarte bună de a vă proteja mobilierul de bucătărie de impacturile negative.

Am lipit acest autocolant din folie pe peretele din spatele aragazului. Acum, chiar și atunci când prăjesc fripturi la foc mare, nu mă tem că picăturile de ulei vor strica vopseaua de pe pereți.

Din cauza cererii în continuă creștere, este foarte dificil să găsești un vânzător pentru Foil Protection magazin. Există o singură modalitate reală de a obține acest articol exclusiv. Vizitați site-ul oficial al producătorului și comandați online folie originală. Foil Protection livrare este expediat în toată țara în câteva zile.