Categorii
Sănătate

GigantX – pastile pentru potență fără prescripție medicală

Aveți grijă de mărimea dumneavoastră!

✔ Acestea pot ajuta la creșterea dimensiunii penisului
✔ Ajută la obținerea unei erecții puternice și de lungă durată
✔ Îmbunătățesc calitatea vieții sexuale
✔ Reglează nivelului de testosteron din organism

Să nu mințim și să recunoaștem că un penis mic = o mare problemă! Dar acum nu este momentul frustrării și al depresiei. Am pregătit această recenzie special pentru a vă ajuta să găsiți o cale de ieșire din această situație neplăcută. De aceea, astăzi testăm un nou produs care a inundat piața mondială a suplimentelor alimentare pentru bărbați.

GigantX – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Aceasta este o formulă unică numită GigantX pentru mărirea penisului. Creatorii acestui produs ne asigură că, dacă bei 2 capsule în fiecare zi, poți crește cu adevărat lungimea și diametrul penisului, precum și creșterea erecției și a dorinței sexuale. Sună puțin probabil, dar să nu tragem concluzii preliminare și să încercăm să studiem cu atenție această problemă.

Producător

Când priviți orice produs din categoria suplimentelor alimentare sau a pilulei, este foarte important să acordați atenție celor trei factori principali: producția, ingredientele și modul în care funcționează. GigantX descrierea nu oferă informații exacte despre cine este producătorul acestui produs. Conform unor rapoarte, produsul este o dezvoltare exclusivă a NuviaLab (dar este mai bine să verificați informațiile direct pe site-ul vânzătorului).

Compoziție

Conform informațiilor furnizate, GigantX pastile pentru potență fără prescripție medicală conține doar ingrediente 100% vegane, fără substanțe chimice, fără hormoni, fără OMG. Iată principalele ingrediente active din capsule:

Malat de citrulină

Acesta este un aminoacid pe care corpul masculin nu îl poate produce în cantități suficiente, mai ales cu stres fizic sau mental ridicat. La un moment dat, acest micronutrient trebuie completat cu suplimente alimentare suplimentare. Mai multe studii clinice demonstrează că un nivel ridicat al acestui aminoacid în organism are un efect pozitiv asupra erecției masculine și accelerează regenerarea celulară. Unii oameni de știință au observat capacitatea Citrulinei de a îmbunătăți permeabilitatea vaselor de sânge și de a crește fluxul de sânge către penis și alte organe ale sistemului genito-urinar, motiv pentru care este conținută în GigantX România.

RedNite ™

Un ingredient exclusiv, care este o pulbere de sfeclă roșie cu o concentrație mare de vitamine și microelemente utile. Este eficient în tratamentul ejaculării precoce, deoarece ajută la recâștigarea controlului asupra actului sexual și îi crește durata. De asemenea, are capacitatea de a reduce numărul de plăci aterosclerotice din vasele de sânge, scăderea tensiunii arteriale și eliminarea uneia dintre principalele cauze ale impotenței masculine. Mulți experți subliniază că datorită prezenței acestei componente Gigant X produs pentru îmbunătățirea erecției are proprietăți atât de utile.

Extrase

A fost folosit în medicina tradițională coreeană și chineză încă din cele mai vechi timpuri pentru a sprijini sănătatea bărbaților și pentru a accelera recuperarea după diferite boli. Materii prime 100% ecologice fără aditivi sintetici. Este cunoscut pe scară largă pentru proprietățile sale benefice tonice. Un grup de oameni de știință americani au dovedit relația dintre consumul de rădăcină de ginseng și creșterea activității fizice și mentale. Mulți experți recomandă utilizarea acestui extract din plante pentru a întări sistemul imunitar și pentru a scădea tensiunea arterială și nivelul de glucoză din sânge. Dar cea mai valoroasă proprietate a rădăcinii de ginseng este efectul său benefic asupra erecției și libidoului masculin. Produsul conține, de asemenea, extract de piper negru (piperină), extract de frunze de Ginkgo Biloba și extract de Mumiyo. Apropo, GigantX farmacie nu se vinde și poți cumpăra capsule doar prin internet.

Cofeina anhidră

Îmbunătățește circulația sângelui, crește energia și forța fizică, îmbunătățește starea de spirit. O modalitate excelentă de a stimula funcția genito-urinară, motiv pentru care toată lumea recomandă GigantX comanda. Cofeina anhidră are efect vasodilatator, blochează apariția cheagurilor de sânge și a cheagurilor de sânge.

Zinc

Îmbunătățește producția de testosteron, stimulează diviziunea celulară a țesuturilor moi ale penisului și favorizează o circulație sanguină mai puternică în timpul erecției. Nivelurile sănătoase de zinc sunt esențiale pentru spermatogeneza îmbunătățită și funcția reproductivă. Apropo, datorită unor astfel de componente simple, este mult mai ieftin cu GigantX preț decât costul Viagra sau al altor analogi.

Ce concluzie se poate trage?

Nu putem spune cu certitudine dacă acest produs va ajuta la creșterea dimensiunii penisului, dar conține ingrediente care s-au dovedit în mod repetat a fi benefice în studii științifice și teste de laborator. Depinde de tine dacă ai încredere sau nu în promisiunile vânzătorului. Vrem doar să vă reamintim că GigantX cumpăra în România este disponibil doar prin magazinul online oficial al furnizorului direct al acestui produs.

Pentru a deveni cumpărător, trebuie să fiți adult, completați formularul de cerere de pe site, confirmați comanda. GigantX livrare este procesat în câteva zile.