Categorii
Sănătate

Curățător cu aburi H2O Mop X5 – recenzie reală

Curățător cu aburi H2O Mop X5 – recenzie reală CURĂȚAȚI CASA – MAI MULT TIMP LIBER

✔ Forță reglabilă a aburului
✔ Ușor și confortabil, cu o greutate de numai 2,2 kg
✔ Compact și ușor de depozitat
✔ Curăță și dezinfectează numai cu puterea aburului, fără utilizarea detergenților chimici
✔ Se transformă cu ușurință într-un mini jet de abur

Salutare tuturor și vă mulțumesc pentru atenția acordată recenziei mele. Îmi doream de mult să-mi cumpăr Curățător cu aburi H2O Mop X5 și acum visul meu s-a împlinit în sfârșit. Am văzut multe reclame diferite pe Internet, în care au înfrumusețat în mod deliberat avantajele acestui dispozitiv și au încercat să ascundă deficiențele. Scopul meu este să vă spun întregul adevăr pe baza experienței mele personale cu acest mop cu aburi la 5 luni de la cumpărare. Vreau să vă avertizez imediat că nu am de gând să-mi impun nimănui părerea mea, așa că fiecare ar trebui să ia singur decizia de a cumpăra acest produs. Dacă doriți Curățător cu aburi H2O Mop X5 comandă, aceste informații ar putea fi utile.

H2O Mop X5 – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Soțul și copilul meu și cu mine locuim în casă. Avem mocheta in dormitor si camera copiilor. Nu întâmplător a fost aleasă această opțiune de acoperire, deoarece copilul petrece mult timp pe podea și a încercat să îi creeze cele mai confortabile condiții. Covorul este într-adevăr foarte moale și plăcut la atingere, dar există o problemă serioasă – este foarte greu de curățat. De câteva ori am chemat specialiști și am comandat servicii de curățare a covoarelor, dar acest lucru este foarte scump. Prin urmare, am decis să căutăm o modalitate de a-l curăța singuri. Majoritatea aparatelor de curățat cu abur portabile au un cost ridicat, așa că am căutat cea mai optimă combinație de preț și calitate. Am ajuns să aleg modelul de Steam Cleaner H2O Mop X5. Am comandat acest produs prin magazinul online, deoarece există cel mai bun preț și livrare la domiciliu convenabilă. După 4 zile, comanda mea a fost deja livrată.

Așa arătau ambalajul și mopul. Calitatea materialelor s-a dovedit a fi surprinzător de înaltă (mă așteptam la plastic chinezesc ieftin). După cum am spus mai devreme, aveam nevoie de H2O Mop X5 Mop cu abur în primul rând pentru curățarea covorului. L-am folosit în fiecare zi: mai întâi un aspirator, apoi un mop cu abur. Aparatul are 4 moduri de operare. Pentru gresie, linoleum, parchet sau laminat sunt suficiente 1 sau 2 setari de putere. Pentru covor am folosit modul 4 – cel mai puternic. După ștergere la suprafață, grămada se ridică vizibil și apare o senzație de prospețime. Dacă în acest moment deschideți și o fereastră în cameră, atunci efectul este mult îmbunătățit.

H2O descriere indică faptul că dispozitivul se dezinfectează. Pot confirma acest lucru, deoarece temperatura aburului de ieșire ajunge la 110 grade Celsius.

În această fotografie puteți vedea starea mopului înainte și după curățare:

Un alt domeniu de aplicare este curățarea podelei. Pentru a face acest lucru, am setat modul 2 și am spălat podeaua ca un mop obișnuit. Avantajul este că nu este nevoie să folosiți substanțe chimice sau detergenți suplimentari pentru a îndepărta praful și bacteriile. Manerul lung elimina nevoia de a se apleca jos, iar baza mobila a racletei il ajuta sa ajunga in cele mai dificile locuri si colturi din casa. Cel mai important, nu există dungi ca după folosirea unui mop sau o cârpă obișnuită!

Curățător cu aburi H2O Mop X5 România are mai multe atașamente diferite. Acest lucru este convenabil atunci când trebuie să curățați nu numai podeaua, ci și alte suprafețe. De exemplu, folosesc o duză specială pentru curățarea mobilierului tapițat. Am un copil mic, iar după el pe canapea rămân în permanență urme și pete, care sunt greu de îndepărtat cu o cârpă obișnuită. Pornesc acest aparat de curățat cu abur, doar câteva secunde și pata dispare literalmente în fața ochilor noștri. Același lucru este valabil și pentru paturi, fotolii și alte piese de mobilier.

Cât despre perdele sau haine aburinde, iată o dezamăgire. Cel mai probabil, dispozitivul nu are suficientă putere pentru aceste scopuri, deoarece chiar și după mai multe încercări de a netezi costumul sau draperiile, acestea rămân în continuare șifonate.

Spălarea geamurilor și oglinzilor merită o atenție deosebită. Avem vitrine uriașe în casa noastră, care se murdăresc constant și trebuie spălate. Anterior, trebuia să comandăm specialiști, căci îmi era frică să spăl singur geamurile (mai ales la etajul doi). Acum totul este foarte simplu și convenabil. Cu o mașină de curățat cu abur, curățarea geamurilor este mult mai ușoară și mai rapidă. Dar cu murdărie grea, pete mici mai pot rămâne, așa că după procesare șterg suprafața cu șervețele speciale. După cum am spus mai devreme, am folosit X5 magazin online pentru a comanda și cred că am făcut ceea ce trebuie. Am comparat prețurile acolo și în magazinele obișnuite – diferența este de aproximativ 40-50%.

Avantaje:

 • Echipament bun.
 • Ușurință în utilizare.
 • O gamă largă de funcții utile.
 • Calitate ridicată a construcției.
 • Controale intuitive.
 • Profitabil pentru Curățător cu aburi H2O X5 preț.

Dezavantaje:

 • Consum rapid de apă.
 • Netezește prost hainele sau draperiile.
 • Nu îndepărtează grăsimea.
 • Cablu scurt pentru conectarea la o priză.
 • Zgomot puternic fără a folosi duza.

Unde este cel mai bun H2O Mop X5 cumpara in România?

Vă pot împărtăși un link către site-ul de unde am comandat personal acest mop. Acolo lucrează manageri buni, sună rapid și răspund la orice întrebări suplimentare. livrare au fost procesate în 3 zile lucrătoare.