Categorii
Sănătate

Geacă cu încălzire (Heated Jacket)

Geacă cu încălzire (Heated Jacket)
Un model inovator cu un sistem de termoreglare „inteligent”.

✔ Interfață: USB
✔ Timp de lucru – 6-10 ore.
✔ Bateria nu este inclusă!
✔ Încălzire rapidă într-un minut până la 31 de grade
✔ Dimensiuni: M L XL XXL
✔ Model: unisex
✔ Culoare: negru

Geacă cu încălzire este un succes al acestui an! O jachetă unică pentru bărbați cu capacitatea de a controla termoreglarea în funcție de temperatura ambiantă va deveni un atribut indispensabil al garderobei tale de zi cu zi! Alegand unul dintre cele 3 moduri de incalzire disponibile iti poti asigura o stare confortabila in orice vreme! Materialele de înaltă calitate, designul elegant și utilizarea tehnologiilor științifice avansate vă ajută să fiți mereu pregătiți pentru surprize meteorologice.

Geacă cu încălzire – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Găsirea îmbrăcămintei exterioare pentru orice bărbat este o sarcină dificilă, mai ales dacă nu ești obișnuit să stai într-un singur loc, să călătorești mult în diferite țări și zone climatice. În cele mai multe cazuri, o garderobă bărbătească pentru toamnă, iarnă și primăvară presupune prezența a 2-3 modele de jachete de diferite grade de densitate și materiale pe care le purtăm în funcție de temperatura ambiantă. Dar de ce să cheltuiți bani pentru cumpărarea mai multor modele deodată, dacă puteți obține un confort universal cu un singur tip de îmbrăcăminte. Alegând Geacă cu încălzire, primiți o soluție inovatoare 3 în 1!

Geacă cu încălzire descrierea:

La prima vedere, avem o jachetă obișnuită pentru bărbați. Dar cel mai interesant lucru este înăuntru. Acest tip de îmbrăcăminte are un element de încălzire încorporat din fibră de carbon specială cu o baterie externă. Încărcarea se realizează printr-un cablu USB printr-o priză obișnuită sau folosind un Powerbank. O încărcare completă a bateriei durează 4-10 ore de funcționare continuă, în funcție de intensitatea încălzirii. Există 3 moduri din care puteți alege:

  • Economii.
  • Confort.
  • Turbo.

Modul „ECONOMY” vă permite să obțineți senzații confortabile pentru o perioadă lungă de timp. Când temperatura aerului scade, puteți activa întotdeauna modul „COMFORT”, care crește încălzirea și reține mai eficient căldura. Când vine vorba de frig extrem, atunci ar trebui să selectați modul „TURBO”. În doar 60 de secunde, elementele termice ale jachetei se încălzesc până la 31 de grade Celsius, ceea ce vă permite să vă mențineți cald și să preveniți hipotermia. E greu de crezut, dar momentan Geacă cu încălzire magazin nu se vinde iar modelul original poate fi comandat doar prin intermediul site-ului oficial.

Heated Jacket Recenzii:

Caut aceasta jacheta de mult timp! Ea este perfectă în toate! Conduc mult timp într-o mașină, unde temperatura mea este de +18 grade Celsius. Nu pornesc încălzirea și mă simt confortabil în această jachetă. Când trebuie să ies afară, unde temperatura este de +3 grade, pur și simplu pornesc elementul de încălzire și căldura curge literalmente în corpul meu! Aceasta este foarte asemănătoare cu opțiunea scaunului încălzit într-o mașină.

De ce am decis Geacă cu încălzire comanda? Este foarte convenabil. Întreaga noastră familie vizitează adesea centrele comerciale, care sunt foarte calde chiar și iarna. Anterior, trebuia să caut unde să-mi pun îmbrăcămintea exterioară, dar acum problema este rezolvată. Cu controlul controlat al tempoului, Geacă cu încălzire mă ajută să mă simt confortabil în toate condițiile.

Calitate bună și ușor de utilizat! Port aceasta jacheta de 2 ani! Până acum nu am observat nicio reclamație. Sper că îmi va dura cât mai mult!

Geacă cu încălzire preț mult mai ieftin decât omologii mai scumpi! Dar, cel mai important, această versiune a jachetei protejează perfect de frig, zăpadă, apă și alte condiții meteorologice nefavorabile.

Soțul meu călătorește constant pentru a lucra în diferite țări și își dorea de mult timp să-și cumpere o îmbrăcăminte exterioară universală. Am văzut odată o reclamă pentru această jachetă pe internet, dar apoi am aflat că astăzi poți Geacă cu încălzire cumpăra în România. Am comandat un model de marimea ceruta prin site-ul oficial si l-am primit prin posta dupa 4 zile. L-am plătit și i-am dat soțului meu de ziua lui. Dar am fost incredibil de fericit cu un astfel de cadou. De șase luni poartă jachetă și până acum doar impresii bune.

Cum să utilizați Geacă cu încălzire Heated Jacket România:

Conectați bateria externă la cablul USB din buzunarul interior. Pe partea stângă exterioară a jachetei există un buton de pornire. Activați-l apăsând și menținând apăsat timp de 2-5 secunde. Culoarea indicatorului va arăta gradul de încălzire – albastru, alb sau roșu.

Caracteristici cheie:

Modelul este realizat 100% poliester. Elementul de încălzire este realizat din fibră de carbon. Se permite spalare, curatatorie chimica. Poate fi folosit sub o așteptare.

Unde pot găsi acest produs?

Datorită cererii mari, este aproape imposibil să găsești un model original de jachetă în magazine sau pe platformele comerciale mari. Am reușit să găsim site-ul oficial al singurului furnizor certificat al modelului original. Dacă sunteți interesat de Geacă cu încălzire livrare, urmați linkul și plasați o comandă online chiar acum.

Renunțare la răspundere: Culoarea, dimensiunile și revendicările produsului pot varia și pot să nu fie aceleași cu cele menționate în această recenzie. Scopul acestor informații a fost de a vă familiariza cu cele mai noi produse pentru frumusețea și confortul dumneavoastră. Nu avem nimic de-a face cu vânzarea jachetei și nu servim clienții.