Categorii
Sănătate

Liquid Leather – Kit pentru recondiționarea materialelor din piele

Liquid Leather
Kit pentru recondiționarea materialelor din piele

✔ Zona recondiționată nu se observă
✔ Produsul este non-toxic și ușor de utilizat
✔ Rezistent și elastic

Liquid Leather Kit pentru recondiționarea materialelor din piele este o soluție unică care va face ca mobilierul, pantofii sau hainele dvs. tapițate să arate grozav. Trusa universală pentru restaurarea produselor din piele și piele din piele a cucerit piața europeană și este considerat în prezent principalul bestseller din țara noastră. Compoziția inovatoare, materialele non-toxice și naturale, ușurința de utilizare și calitatea înaltă vă permit să reparați și să restaurați orice produs din piele acasă. Nu mai trebuie să cheltuiți sume uriașe pentru a plăti serviciile atelierelor de reparații. Acum puteți obține efectul dorit în doar câteva ore fără ajutor extern. Nu ratați Liquid Leather cumpăra în România în limita stocului disponibil. Obțineți acum mai multe informații despre produse.

Liquid Leather – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Liquid Leather piele lichidă pentru reparare este rezultatul anilor de cercetare științifică și tehnologie avansată. Substanța, unică prin structura sa, este un material de reparare ideal pentru piele naturală sau artificială. În exterior, pasta este foarte asemănătoare cu lipiciul, dar are capacitatea de a se usuca rapid și de a repeta complet proprietățile pielii. Datorită unei game largi de culori și texturi, puteți alege cu ușurință o nuanță care se va potrivi perfect cu suprafața de tratat. Producătorul susține că această piele lichidă are un grad ridicat de rezistență la deteriorare, zgârieturi, temperatură sau umiditate. Liquid Leather descrierea și videoclipuri speciale cu acțiuni pas cu pas vă vor ajuta, chiar și fără abilități și experiență specializate, să reparați singur suprafețele din piele deteriorate.

Liquid Leather pentru repararea produselor din piele și din piele are utilizări nelimitate. Dacă se dorește, poate fi folosit pentru a repara pantofi, scaune auto, canapele, scaune de birou, haine, genți și așa mai departe. Veți putea restabili aspectul original al produsului, precum și proprietățile hidrofobe și durabilitatea acestuia. Acest kit este ideal pentru îndepărtarea tăieturilor, zgârieturilor, zgârieturilor, arsurilor de țigară sau scânteilor. Alegeți doar tehnologia dovedită și aveți încredere în profesioniști atunci când luați decizia de Liquid Leather comanda.

Avantaje:

 • Kit versatil potrivit pentru o gamă largă de aplicații.
 • Absolut sigur, nu are un efect nociv asupra sănătății umane și mediului.
 • Are un grad ridicat de rezistență și durabilitate.
 • Datorită unei game largi de nuanțe, puteți alege cu ușurință tonul optim pentru un anumit tip de piele naturală sau artificială.
 • Învelișul tratat cu această piele lichidă își păstrează durabilitatea și rezistența la deteriorări mecanice sau chimice precum materialul original.
 • Profitable Liquid Leather preț face din achiziția acestui produs cea mai profitabilă alternativă la serviciile atelierelor profesionale.
 • Rapid și convenabil Liquid Leather livrare vă va permite să primiți comanda fără a părăsi acasă în câteva zile.

Opinia unui expert:

Mobilierul tapițat de calitate sau tapițeria auto din piele este foarte scumpă. Dar nimeni nu este imun la surprize neplăcute. Tăieturile accidentale, rupturile, abraziunile sau urmele de arsuri de la cenușa de țigară căzută pot fi o problemă serioasă. Anterior, aș recomanda în astfel de cazuri să apelați la profesioniști. Dar rețineți că costul serviciilor lor costă cel puțin 300-500 de euro. Acum există o soluție mai simplă și mai eficientă. Tot ce trebuie să faci este să găsești Liquid Leather România și să comanzi pentru tine acest set unic. Vă asigur că va depăși complet așteptările oricărui maestru. Și, cel mai important, folosirea acestei pielii lichide este mult mai ușoară și mai convenabilă decât analogii.

Cum se utilizează:

 • Curățați suprafața tratată de grăsimi și praf.
 • Folosind o paletă specială, selectați textura și nuanța dorite.
 • Aplicați lipici și lăsați-l să se usuce.
 • Folosiți o spatulă pentru a aplica vopsea reparatoare.
 • Apoi, utilizați foaia GAIN pentru a da modelul dorit.

Pentru mai multe informații despre cum să aplicați Liquid Skin, vă rugăm să vizitați site-ul oficial. Dorim să vă atragem atenția asupra faptului că acest kit exclusiv de reparare a articolelor din piele nu se vinde în magazinele obișnuite sau supermarketuri. Pentru a comanda modelul original, utilizați doar Liquid Leather magazin online de la producătorul oficial. Lăsați o aplicație online și consultanții online vă vor contacta în câteva minute.

Ai grijă să citești instrucțiunile și să urmezi măsurile de siguranță înainte de utilizare. A se păstra departe de copiii mici. Dacă aveți întrebări suplimentare, adresați-le operatorului call center atunci când confirmați aplicația. Plata mărfurilor se efectuează după primire.