Categorii
Sănătate

Lucky Tackle – momeala peste

CEL MAI PUTERNIC ACTIVATOR AL TRAGERII LA UNDIȚĂ DIN LUME

✔ Peștele poate prinde urmele substanțelor celor mai mici dizolvate pe îndepărtare de câțiva kilometri.
✔ Peștele de îndepărtare cooperează în cârd în căutarea izvorului substanțelor răspândite: în alte cuvinte, caută activatorul tragerii la undiță.
✔ Ar putea compara cu reacția pisicilor la valeriana.

Ce este pescuitul? Acesta este un mod minunat de a lua o pauză din metropola zgomotoasă, de a scăpa de gândurile rele și de a fi singur cu natura. Mulți oameni adoră să pescuiască, deoarece este un sport foarte interesant și interesant. Dar, ca în orice sport, aveți nevoie de echipamentul potrivit pentru a obține un rezultat bun. Instrumentele de pescuit, undițele și alte dispozitive pot fi găsite la orice magazin de pescuit. Dar cu momeala, totul este mult mai complicat. Fiecare pescar are propriul său secret de a face momeală cu cârlig. Propunem să profităm de progresele inovatoare în știință pentru a obține un efect pozitiv garantat.

Tackle momeala peste este cel mai bine vândut anul acesta. Un produs absolut unic, care nu are analogi pe piață. O formulă inovatoare care activează senzația de foame la toate speciile de pești. Produsul a fost dezvoltat în condiții de laborator de către experți europeni de renume și a trecut mai multe etape de cercetare. Complexul este absolut inofensiv pentru pești, conține ingrediente 100% naturale fără OMG-uri și substanțe chimice. Cu ajutorul acestuia, vă poate fi garantat că veți atrage peștii la locația lor din rezervor.

Lucky Tackle – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Lucky activator de mușcătură este sub formă lichidă. Flaconul are un volum de 50 ml. Este suficient să adăugați doar câteva picături în apa rezervorului și dă un efect uimitor. Concentrația ridicată a componentelor active din compoziția lichidului emite un miros foarte puternic, care va fi auzit de pești pe o rază de 2-3 km. Acest lucru îi va forța să se apropie de epicentrul parfumului – adică cât mai aproape de tine. Formula activează simțurile la pești, indiferent de condițiile meteorologice sau de tipul corpului de apă. Produsul este la fel de eficient în apă dulce și de mare, deoarece folosește cele mai noi tehnologii științifice.

Peștele acționează asupra acestui miros la fel ca pisicile pe valeriană. Au mai puțină frică și apetit crescut, ceea ce crește probabilitatea ca peștii să fie prinși în plase sau cârlige. Exemplele reale de utilizare a acestei momeli confirmă proprietățile declarate de producător și chiar le depășesc. Spre deosebire de dinamita sau undițele electrice, această metodă este absolut legală și nu încalcă legea. Utilizarea concentratului lichid Tackle pentru pescuit nu dăunează mediului și locuitorilor rezervorului.

Descrierea: Concentrat lichid conceput pentru a crește foamea, instinctul de turmă la peștii prădători sau neprădători. Potrivit pentru toate tipurile de apă și ajută la creșterea capturilor de mai multe ori. Funcționează la fel de eficient indiferent de ora din zi, de locație (râuri, lacuri, mări, oceane). Rezultatul aplicării acestei formule va fi vizibil în câteva minute după ce formula activă intră în apă.

Opinia expertului Lucky:

Fac pescuit sportiv de peste 10 ani. Aceasta este activitatea mea preferată din viață, așa că știu totul despre cum să prind pești. Piața modernă oferă un număr mare de atașamente și momeli de pește. Dar majoritatea sunt fie ineficiente, fie foarte scumpe. Sunt foarte fericit că am ocazia de Lucky Tackle cumpăra în România astăzi. Acest activator de mușcături este perfect pentru mine. Ajută la atragerea tuturor peștilor la câțiva kilometri de barca mea. Prietenii mei îmi cer să povestesc secretul succesului meu, deoarece peștele lor practic nu mușcă. Acesta este un produs foarte bun și justifică absolut costul acestuia.

Beneficii de Lucky Tackle România:

  • Nu încalcă legea.
  • Nu dăunează mediului.
  • Lucky preț este unul dintre cele mai profitabile de pe piață.
  • Potrivit pentru începători și pescari cu experiență.
  • Atrage peștii din cele mai îndepărtate zone ale rezervorului și din partea de jos.
  • Suprimă instinctul de autoconservare la pești, crescând șansele de a fi agățați.
  • Crește sensibilitatea papilelor gustative și crește foamea.
  • La fel de eficient pentru toate tipurile de corpuri de apă, indiferent de mărimea sau compoziția apei.
  • Poate fi folosit pe tot parcursul anului.

Mod de aplicare:

Se amestecă 25 ml de lichid cu momeala principală. Dacă este un pește răpitor, puteți trata cu o soluție lichidă filatori sau momeli din silicon sau momeli vii. Scufundați momeala în apă și așteptați câteva minute pentru ca activatorul să aibă efect. Bucurați-vă de pescuit excelent și nu uitați să faceți un selfie cu peștii pe care îi prindeți!

Vă rugăm să rețineți că Magazin Pescuit nu se vinde deoarece acesta este un lot mic și făcut la comandă. Dacă doriți să fiți printre primii care obțin acest produs și îl încercați în acțiune, utilizați oferta site-ului oficial. Completând formularul de pe site, puteți comanda online și puteți primi coletul prin serviciul de curierat în câteva zile.

Livrare se efectuează prin ramburs – veți plăti coletul numai după primire.