Categorii
Sănătate

Mini proiector cu LED HDpro – HDMI USB pentru telefon și tabletă

Mini proiector cu LED HDpro – HDMI USB pentru telefon și tabletă
VERSIUNE NOUĂ ACTUALIZATĂ! ACUM CU LUMINOZITATE DE 1000 LUMENI!

✔ Ușor, cu dimensiuni de buzunar și simplu de transportat peste tot
✔ Urmăriți filmele și serialele preferate cum n-ai mai făcut-o niciodată
✔ Conectivitate simplă și la îndemână, cu mai multe surse video!!

Mini proiector cu LED HDpro descrierea: Viteza dezvoltării digitale a ajuns la un nou nivel. Astăzi, aproape în fiecare zi vedem noi cadgets sau accesorii pentru telefoane mobile, tablete sau PC-uri. Dacă vă plac diverse noutăți interesante, atunci această recenzie va fi cu siguranță utilă. În acesta, vom prezenta cititorilor noștri hitul principal din 2021 – Mini proiector cu LED HDpro 640×360 HDMI USB. Este un dispozitiv compact LED care vă permite să măriți și să transmiteți imagini de pe orice gadget către perete, tavan sau orice altă suprafață plană din casa dvs. Tehnologia inovatoare de transmisie a imaginii de înaltă calitate oferă imagini vii cu 16,7 milioane de culori și nuanțe. Raportul de contrast ajunge la 800: 1, ceea ce asigură un afișaj video confortabil, fără o presiune suplimentară asupra ochilor. Experții numesc unul dintre avantajele importante ale dispozitivului dimensiunea sa în miniatură și greutatea minimă. Poți lua cu ușurință acest dispozitiv cu tine la muncă, în vacanță, în mașină. Versiunea de buzunar a dispozitivului este ideală pentru persoanele active care călătoresc mult și stau constant în hoteluri. Cu acesta, vă puteți bucura oricând de vizionare de înaltă calitate a filmelor sau seriilor dvs. TV preferate, având la îndemână orice dispozitiv digital: laptop, smartphone, tabletă.

Mini proiector cu LED HDpro – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Puteți folosi oricând Mini proiector cu LED HDpro pentru uz casnic sau pentru a prezenta un nou proiect în birou. Este soluția perfectă pentru persoanele care studiază sau care doresc doar să se distreze. Fanii jocurilor mobile vor aprecia valoarea specială a unui astfel de dispozitiv. Acum puteți juca orice joc pe marele ecran, văzând cele mai mici detalii și bucurându-vă de grafica de înaltă calitate. Dacă faceți o mulțime de fotografii și doriți să aranjați vizionarea fotografiilor cu prietenii dvs., aveți doar proiector cu LED HDpro comanda în timp!

Dispozitivul este echipat cu conectori HDMI + USB, astfel încât conexiunea la smartphone sau computer va fi instantanee. Tehnologia se bazează pe lămpi LED RGB de înaltă calitate. Durata de viață a acestor lămpi declarată de producător este mai mare de 50 de mii de ore. Datorită tehnologiei de auto-răcire încorporate, proiector cu LED HDpro pentru a vă conecta la telefon sau tabletă nu se supraîncălzește niciodată, chiar dacă îl folosiți toată ziua. Dimensiunea compactă și greutatea mai mică de 0,6 kg permit dispozitivului să se potrivească cu ușurință în mână sau pe orice suprafață orizontală. Acest este atât de mic încât îl puteți pune în buzunar și nici măcar nu observați. Aș dori să acord o atenție specială sunetului. Difuzorul încorporat oferă un sunet de înaltă calitate. Dacă doriți, puteți conecta căștile la mufa corespunzătoare de 3,5 mm și vă puteți bucura de vizionarea videoclipurilor preferate.

Conectarea dispozitivului este atât de ușoară încât chiar și un copil de 5 ani se poate descurca. Nu trebuie să studiați instrucțiunile mult timp, deoarece totul este foarte simplu și clar. În doar câteva luni de la începerea oficială a vânzărilor de Mini proiector România, a existat o creștere rapidă a cererii. După ce veți aprecia toate avantajele acestei soluții, toți prietenii și cunoștințele dvs. vor dori cu siguranță să comande acest dispozitiv pentru ei înșiși. Proiectorul vine cu telecomandă, cablu, instrucțiuni.

7 motive pentru care ar trebui să faci cumpăra în România:

  • Dimensiuni compacte.
  • Sistem de răcire încorporat.
  • Până la 500.000 de ore de lucru.
  • Suport sunet.
  • HDMI + USB.
  • Un dispozitiv LED inovator.
  • Calitate înaltă și claritate a imaginii pe orice suprafață.
  • Conexiune rapidă și convenabilă la orice dispozitiv mobil.
  • LED HDpro preț mai ieftin decât alți analogi.

Recenzii:

Am luat acest dispozitiv de ziua mea. La început, nu am apreciat toate avantajele, dar apoi mi-am dat seama cât de comod este. Eu și soția mea am plecat în vacanță în Egipt. Camera de hotel avea un televizor, dar toate canalele TV erau în arabă. Apoi am scos proiectorul, l-am conectat la telefon, am închis ferestrele de la lumina soarelui și am obținut imaginea perfectă. Așa că am înființat un mini-cinema și am urmărit comediile noastre romantice preferate.

Copiilor mei le place doar să vizioneze desene animate prin intermediul acestui dispozitiv. Activez YouTube pentru ei și îmi pot face treburile casnice.

Dispozitiv foarte tare! Prietenii mei și cu mine ne uităm adesea la fotografiile de pe smartphone-urile noastre pe marele ecran. Și cel mai important, se potrivește în buzunar și poate fi întotdeauna la îndemână la momentul potrivit. Cumpără grozav pentru acești bani ridicoli!

Datorită creșterii accentuate a popularității produsului, există frecvente întreruperi ale aprovizionării magazinelor de electronice. Dacă nu găsiți magazin de electronice, nu vă descurajați. Vizitați magazinul online oficial, comandați un produs original online și obțineți o reducere de 50%!

livrare se efectuează în câteva zile. Vânzătorul are posibilitatea să plătească produsul după ce îl primiți în mâinile dvs. și verificați funcționalitatea dispozitivului.