Categorii
Sănătate

NuviaGo – bare de proteine naturale

Batonul cu proteine de al cărui gust te vei îndrăgosti!

✔ O gustare excelentă pentru perioada când doriți să slăbiți
✔ Este ideal pentru înlocuirea mesei înainte / după antrenament
✔ Ajută la crearea și menținerea masei musculare
✔ Acoperit cu ciocolată din lapte

Orice sportiv sau persoană activă a auzit de proteine cel puțin o dată în viață. Există multe opinii contradictorii despre acest produs: unii le consideră utile, alții văd doar puncte negative. Astăzi vrem să vorbim despre avantajele și dezavantajele acestui supliment alimentar, precum și să împărtășim recomandări pentru cele mai bune produse de pe piață.

Toate batoanele proteice sunt clasificate ca cereale, cu conținut scăzut de calorii, cu conținut ridicat de proteine sau cu conținut ridicat de carbohidrați, în funcție de utilizarea intenționată. Fiecare dintre aceste tipuri are un scop diferit: creșterea energiei, suprimarea foametei sau compensarea necesității de proteine pe tot parcursul zilei. Dar există și opțiuni mai versatile. NuviaGo bare de proteine naturale a câștigat o popularitate largă în acest moment. Acest produs se remarcă prin versatilitate. Compoziția echilibrată vă permite să obțineți energia maximă și cea mai pură proteină vegetală fără adaos de zahăr sau OMG-uri. Complexul este excelent pentru a suprima pofta de mâncare și a ajuta la menținerea masei musculare, în ciuda stilului de viață și al dietei. Acesta este cel mai bun înlocuitor pentru gustările tradiționale pe care le puteți folosi zilnic. Barul cremos cu aromă de cookie cu ciocolată cu lapte se potrivește bine cu ceaiul, cafeaua sau alte băuturi. Forma și dimensiunea convenabilă vă permit să luați cu dvs. bara nutritivă și sănătoasă oriunde ați merge. Economisiți timp pregătind amestecuri de proteine, nu este nevoie să amestecați nimic sau să adăugați apă. Imprimați și bucurați-vă de gustul de neegalat în orice moment convenabil pentru dvs. – dimineața, după-amiaza sau chiar seara.

NuviaGo – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Mulți experți recomandă NuviaGo pentru construirea musculaturii. O porție conține 20 g din cea mai pură proteină – principalul material de construcție pentru fibrele musculare. Datorită compoziției echilibrate cu o concentrație atât de mare de proteine, valoarea energetică a unei bare este de numai 175 kcal. Puteți utiliza produsul ca supliment sau înlocuitor pentru masa principală sau pentru o gustare între micul dejun, prânz sau cină. Pentru a vă crește nivelul de energie și rezistență în timpul exercițiilor fizice grele, mâncați pur și simplu 1 bar cu 20 de minute înainte de antrenament. Vei fi surprins de schimbările care vor avea loc în corpul tău.

NuviaGo descrierea ne permite să concluzionăm că nu există impurități sau aditivi dăunători în produs. Pe lângă proteinele din soia, bara include extracte din plante, vitamine, cereale și fructe fără adaos de zahăr. Acest lucru este important pentru persoanele care își monitorizează condiția fizică și își limitează aportul de carbohidrați pe tot parcursul zilei. Folosind un astfel de produs, puteți rămâne plin mai mult timp, puteți scăpa de problema mâncării excesive și de o cină copioasă. În același timp, corpul va fi întotdeauna într-o formă excelentă, va apărea o rezistență suplimentară și va crește masa musculară slabă. Unii formatori și nutriționiști susțin că supliment alimentar pot beneficia și de arderea grăsimilor subcutanate. Acest efect se obține prin suprimarea poftei de mâncare și reducerea porțiilor la mesele principale.

Fapte de bază care vă vor aduce comanda:

  • Saturație ridicată de proteine.
  • Fără zahăr suplimentar.
  • Absența grăsimilor trans.
  • Raportul optim dintre proteine și carbohidrați.
  • Concentrație mare de fibre (2,5 g într-o singură bară).
  • Sursa vegetală de proteine.
  • Producător de încredere și certificat.
  • preț sub media pieței cu 35-40%.

Iată ce spun experții despre el NuviaGo:

„Sunt foarte mulțumit că acum clienții mei au oportunitatea de NuviaGo cumpăra în România. În calitate de nutriționist, pot afirma beneficiile necondiționate ale proteinelor. În ritmul modern al vieții, oamenilor le este greu să mențină o dietă normală. Și acest lucru este important, mai ales dacă vă antrenați și vă urmăriți silueta. În loc să mănânci o felie de pizza sau hot dog, scoate din buzunar o bară hrănitoare. Va fi mai satisfăcător, mai sănătos și mai sigur! Și cel mai important, celulele musculare vor primi porția necesară de proteine și vitamine necesare pentru o creștere rapidă și consolidare. Nu există nicio îndoială că acest produs este o soluție excelentă.”

Care sunt dezavantajele batoanelor proteice? În ciuda gradului ridicat de proprietăți benefice, acest produs nu este potrivit pentru toată lumea. De exemplu, dacă aveți boli cronice ale sistemului digestiv, aveți adesea constipație sau hemoroizi, este mai bine să consultați un medic înainte de utilizare. Un alt dezavantaj este bunul gust al barului. Mulți oameni nu își pot controla consumul și mănâncă câte 2, 4 sau chiar 5 bețișoare odată. Acest lucru poate duce la creșterea în greutate. Farmacie nu se vinde, deci cel mai bine este să comandați acest produs direct de la producător.

Am petrecut câteva ore pentru a găsi magazinul oficial online de unde puteți cumpăra NuviaGo România. Trebuie doar să urmați linkul, să plasați o comandă și să așteptați apelul operatorului. Potrivit vânzătorului, livrare va fi finalizat în câteva zile.