Categorii
Sănătate

Patio Mistcooling Kit – sistem racire cu ceata

SISTEM DE RĂCIRE CU VAPORI DE APĂ 10M

✔ INSTALARE UȘOARĂ
✔ RĂCEȘTE AERUL CU PÂNĂ LA 10 °C
✔ FILTREAZĂ AERUL ȘI PROTEJEAZĂ DE INSECTE

Răcirea cafenelelor, restaurantelor sau teraselor în aer liber cu tehnologie de ceață a devenit larg răspândită și populară. Mulți oameni numesc această metodă de răcire „condiționat în aer liber”, deoarece aceasta este singura modalitate de a răci spațiul exterior pe timp cald și de a menține condiții confortabile pentru vizitatorii stabilimentului. Sistemul de ceață instalat în jurul perimetrului permite reducerea temperaturii în raza de acțiune cu 5-10 grade, în funcție de puterea duzelor și de factorii din jur. În orice caz, este mult mai ușor și mai eficient decât încercarea de a răci un spațiu deschis cu ventilatoare sau alte dispozitive.

Astăzi pe piață există o gamă largă de sisteme diferite de răcire cu ceață de apă, astfel încât să aveți ocazia să o găsiți pe cea potrivită, cu caracteristici tehnice optime. Pe baza feedback-ului de la cumpărători și experți, Patio Mistcooling Kit sistem racire cu ceata este în prezent considerat una dintre cele mai bune combinații preț-calitate. În această recenzie, vă vom spune despre principalele avantaje și capacități tehnice ale acestui kit și vă vom sfătui unde îl puteți comanda la cel mai bun preț posibil.

Patio Mistcooling Kit – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Patio Mistcooling Kit racire terasa este cel mai bun mod de a umezi și purifica aerul din perimetrul în care este instalat. Soluție ideală pentru restaurante sau terase în aer liber, potrivite pentru uz casnic sau comercial. Sistemul de duze lungi de 10 m este ideal pentru a asigura cea mai confortabilă experiență în aer liber vara la temperaturi de până la + 38°C. Tehnologia brevetată creează o barieră invizibilă de izolare termică care respinge lumina ultravioletă și aerul cald, dar nu împiedică trecerea oxigenului. Această opțiune ajută în mod ideal să degajeze spațiul aerian de praf, murdărie, microparticule și insecte și, de asemenea, o hidratează pentru un sejur mai confortabil într-un spațiu deschis.

Eficacitatea declarată de producător a acestui produs este indicată în Patio Mistcooling Kit descrierea. Conform caracteristicilor prezentate, utilizarea acestei versiuni a sistemului de răcire poate reduce temperatura internă la 10°C. În același timp, procesul de instalare în sine nu necesită abilități profesionale sau instrumente specializate. Puteți, acasă, urmând instrucțiunile, să instalați sistemul pe o suprafață din lemn, metal sau piatră. Sistemul de răcire rapidă a aerului nu este doar extrem de eficient, ci și destul de economic. Fiecare duză oferă o presiune de 2 bari, în timp ce consumă nu mai mult de 2 litri de apă timp de 1 oră de utilizare continuă. Dacă sunteți proprietarul unui restaurant, atunci această opțiune pentru răcirea terasei de vară va fi cea mai bună soluție.

Patio Mistcooling Kit sistem racire terasa este foarte utilizat pentru grădini, parcuri, piscine, plaje și cafenele în aer liber. Plasând un astfel de sistem acasă pe o terasă sau balcon, vă puteți bucura de a fi în aer liber indiferent de temperatura ambiantă.

Mai multe motive pentru care aveți nevoie de Patio Mistcooling Kit cumpăra în România:

  • Cel mai eficient sistem de răcire a spațiului exterior.
  • Purificarea și filtrarea aerului din praf, murdărie, alergeni.
  • Barieră pentru insecte.
  • O opțiune excelentă pentru umidificarea aerului din exterior.
  • Instalare convenabilă și rapidă pentru bricolaj.
  • Toate componentele necesare pentru instalare sunt deja incluse în kit și nu este nevoie să cumpărați nimic în plus.
  • Consum economic de apă.
  • Puterea de presiune 2 bar în fiecare duză.
  • Posibilitatea de a regla unghiul de pulverizare.
  • Fabricat din materiale de înaltă calitate.

Recenzii:

Am un mic restaurant cu terasă de vară. Una dintre principalele provocări pentru mine a fost atragerea de vizitatori în timpul zilei. Din cauza căldurii, mulți clienți au refuzat să stea pe terasa de vară și mi-am pierdut majoritatea veniturilor. Soluția a fost găsită ușor și simplu. Am decis Patio Mistcooling Kit comanda, deoarece am văzut o recenzie a acestui produs pe YouTube. Am așezat independent duzele în jurul perimetrului terasei. În 20 de minute de la pornire, temperatura a scăzut cu 6° C! Acum am mulți vizitatori chiar și în timpul zilei.

Avem o zonă frumoasă pentru grătar acasă și recent am decis să construim un foișor lângă el. Dar problema este că foișorul este sub soare și este foarte cald în el în timpul zilei, iar țânțarii și insectele interferează cu noi seara. Soluția a fost găsită foarte ușor. La sfatul prietenului meu, am decis să cumpăr Patio Mistcooling Kit România . Datorită acestui sistem, interiorul foișorului este acum întotdeauna răcoros în timpul zilei, iar seara nu există niciun țânțar sau muscă. De asemenea, am fost plăcut surprins de Patio Mistcooling Kit preț.

Pentru a comanda sistemul dvs. original de răcire acum, utilizați doar Patio Mistcooling Kit farmacie de la un distribuitor autorizat. Am găsit un site oficial unde puteți plasa o comandă de Patio Mistcooling Kit livrare chiar acum. Urmați linkul: