Categorii
Sănătate

Periuță de dinți electrică – Prezentarea

Periuță de dinți electrică
PERIUȚĂ DE DINȚI ELECTRICĂ

✔ Periajul rapid al dinților
✔ Reface și întărește smațul dinților
✔ Neutralizează mirosurile neplăcute

Vrei să ai dinți sănătoși și un zâmbet mai alb? Atunci cu siguranță aveți nevoie de Periuță de dinți electrică comandă. Acesta este un produs unic de igienă personală, conceput pentru cel mai rapid, mai confortabil și amănunțit periaj al dinților, fără acțiuni și mișcări suplimentare. Materialele de înaltă calitate, puterea mare și penetrarea profundă ajută la eliminarea resturilor alimentare chiar și în cele mai inaccesibile locuri dintre dinți. Utilizarea acestui model asigură curățarea maximă a suprafeței smalțului dentar de placa bacteriană, elimină diferite forme patogene și bacterii. Potrivit pentru utilizarea zilnică, are o dimensiune compactă, datorită căreia îl poți lua oricând cu tine oriunde. Spre deosebire de majoritatea periuțelor de dinți alimentate cu baterii, această periuță de dinți electrică are o baterie reîncărcabilă USB încorporată. În același timp, Periuță de dinți electrică Preț este de câteva ori mai ieftin decât concurenții.

Periuță de dinți electrică – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Obțineți o soluție unică pentru a vă menține dinții sănătoși. Acest model are dimensiuni compacte de 200 x 20 mm, și o baterie încorporată de 800 mAh. Vine cu un cablu USB, cu ajutorul căruia îți poți încărca oricând periuța de dinți în orice condiții. Dispozitivul este încărcat complet după 90 de minute. In conditiile folosirii de 2-3 minute de 2 ori pe zi, o incarcare a bateriei poate dura pana la 2 luni de utilizare fara a fi nevoie de reincarcare. Puterea declarata de producator este de 37000-42000 rpm. Acest lucru permite nu numai curățarea suprafeței dinților de particule mari de alimente, ci și prevenirea eficientă a apariției unei nuanțe galbene pe smalț. Aparatul are 6 moduri de funcționare, datorită cărora puteți alege cea mai optimă modalitate de curățare a dinților în funcție de sensibilitatea smalțului și alți parametri.

Dorim să avertizăm imediat cititorii site-ului nostru că acest produs nu este de vânzare aici și nu veți putea găsi Periuță de dinți electrică farmacie. Pentru a comanda modelul original, utilizați numai site-ul oficial al producătorului. Am fixat un link către pagina vânzătorului în partea de sus, unde puteți obține Periuță de dinți electrică cumpara in România online. Completați formularul de cerere online, primiți un răspuns în câteva minute.

Periuță de dinți electrică livrare se desfășoară în toată țara cât mai curând posibil. Acest produs este excelent pentru rezolvarea problemelor existente.