Categorii
Sănătate

Covoraș de copt din silicon (Safe Baking Mat)

Covoraș de copt din silicon
Covoraș de copt din silicon, antiaderent, sigur pentru alimente

✔ Covorașe de copt din silicon antiaderent pentru coacere, prăjire și pregătirea ușoară și convenabilă a mâncărurilor
✔ Rezistent la temperaturile cuptorului de până la 248°C
✔ Siliconul antiaderent eliberează alimente fără a fi nevoie de grăsime, spray-uri de gătit sau hârtie de pergament
✔ Fiecare covoraș de copt măsoară aproximativ 29,46 x 41,91 cm

Îți place să gătești și să-ți încânți membrii familiei cu deserturi sau produse de patiserie delicioase? În acest caz, ai grijă la oportunitatea de Covoraș de copt din silicon comanda. Acesta este unul dintre cele mai utile și mai ieftine gadgeturi de care aveți nevoie în orice bucătărie. Modelul versatil măsoară 29,5 x 42 cm, se potrivește perfect în orice tavă de copt și vă permite să coaceți orice mâncare fără ulei! Acum, orice rețetă pentru o dietă sănătoasă vă va fi disponibilă! Învelișul antiaderent versatil păstrează alimentele intacte și previne lipirea de foaia de copt. Covorașul este ușor de curățat sub jet de apă caldă, nu absoarbe mirosurile și nu reține bacteriile sau mucegaiul. Carnea gatita pe un astfel de covor fara o picatura de ulei va fi cat se poate de gustoasa si sanatoasa pentru organism. Încântați-i pe cei dragi cu chifle sau croissante delicioase de casă!

Covoraș de copt din silicon – descriere, preț, cumpărare, comandă, livrare

Covoraș de copt din silicon cumpara in România este disponibil doar într-un magazin online specializat. Alegând un model original, poți fi sigur de materialele de înaltă calitate și durabilitatea acestui produs. Baza universală din silicon permite ca covorașul să fie folosit în cuptor la temperaturi de până la 248°C! În același timp, poți fi sigur că nimic nu se va lipi de suprafață și nu se va arde. Produsul poate fi spalat manual sau in masina de spalat vase de pe raftul de sus. Potrivit pentru utilizare reutilizabilă și are o durată de viață nelimitată.

Mai multe motive pentru care ar trebui să comanzi Covoraș de copt din silicon pentru coacere, livrare cât mai repede posibil:

  • Sigur pentru alimente și mediu.
  • Vă permite să coaceți alimente în cuptor fără a folosi ulei.
  • Păstrează proprietățile chiar și la temperaturi ridicate.
  • Baza antiaderent.
  • Usor si simplu de curatat.
  • Nu conține substanțe otrăvitoare sau chimice.
  • La Covoraș de copt din silicon antiaderent preț de câteva ori mai ieftin decât alți analogi.

Te-ai săturat să cureți foaia de copt de funingine și alimente arse? Monitorizați-vă sănătatea și doriți să reduceți cantitatea de grăsime din alimente? Îți place să încerci diferite rețete de copt de pe internet? În acest caz, asigurați-vă că vizitați Covoraș de copt din silicon magazin pe linkul indicat în descriere. Judecând după ultimele informații, stocul de marfă din depozit este aproape epuizat, așa că vă recomandăm să vă grăbiți pentru a avea timp să comandați covorul original la un preț special.

Marfa se trimite prin posta si se achita la primire. Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul vânzătorului. MikiRo.info nu vinde acest produs.