Categorii
Sănătate

Eco Showery (Shower Head) – Cap de dus cu propulsie si filtru

Eco Showery
Obțineți o experiență de tip spa la domiciliu

✔ Crește presiunea apei de duș cu până la 200%
✔ Reduce consumul de apă cu până la 35%
✔ Filtrul din bumbac purifică apa
✔ Instalare simplă sub un 1 minut

Eco Showery Cap de dus cu propulsie si filtru este o soluție elegantă și economică pentru cei care apreciază tehnologia modernă și știu să-și numere banii. Dispozitivul inovator de hidromasaj cu tehnologie de înaltă presiune și filtrare naturală va schimba complet modul în care faci duș. Datorită sistemului încorporat de accelerare a elicei a debitului de apă, acest cap de duș crește doar de 2 ori presiunea apei, dar își reduce și consumul pe unitatea de timp până la -35%. Astfel, puteți obține o modalitate mai confortabilă și mai economică de a vă folosi dușul sau cada. Sistemul de filtrare din bumbac încorporat ajută la reducerea durității excesive a apei, reține metalele grele și bacteriile. Astfel, obții o apă perfect curată, care nu usucă pielea și părul.

Această copie a devenit unul dintre cele mai mari hituri de pe piață. Dacă deschideți internetul, veți găsi mii de recenzii bune de la cei care au câștigat deja Eco Showery cumpăra în România. În această recenzie, vom încerca să dezvăluim mai detaliat principalele avantaje și dezavantaje ale utilizării unui cap de duș cu hidromasaj, precum și să vă spunem de unde îl puteți comanda la cel mai bun preț.

Eco Showery – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Tehnologiile moderne sunt în continuă dezvoltare și ne face viața mai confortabilă. Realizările științifice inovatoare în producția de obiecte sanitare și de bunuri de uz casnic sunt îndreptate către o utilizare mai atentă a resurselor naturale (apa) și economii financiare. Potrivit statisticilor, 70% dintre oameni preferă să facă un duș în loc să facă o baie plină de apă. Acest lucru economisește timp și ajută la reducerea semnificativă a costului plății facturilor de apă. Dar specialiștii au mers și mai departe și au venit cu mecanismul capului de duș inovator Eco Showery si filtru, care ajută la economisirea de până la 35% din apă și la obținerea unei presiuni mai puternice.

Eco Showery descrierea:

Dispozitivul este format din multe microjeturi Ecoflow, capabile să crească în mod repetat presiunea apei și să dea o acțiune mai puternică, dar în același timp folosind cu 1/3 mai puțin volum. Acest lucru amintește oarecum de tehnologia motoarelor turbo, care sunt adesea folosite în mașinile moderne pentru a economisi combustibil. De asemenea, dezvoltatorii acestui dispozitiv s-au asigurat ca nu va mai faceti griji pentru calitatea apei in care faceti dus. Un filtru din polipropilena pe baza de cel mai pur bumbac ajuta la curatarea jetului de apa de metale grele, exces de calcar, clor si fluor. În plus, ajută la menținerea unui nivel normal de duritate a apei, ceea ce are un efect benefic asupra stării pielii, părului și unghiilor. Veți putea vedea îmbunătățiri reale încă din primele zile de utilizare a acestei tehnologii.

Shower Head cap de dus cu hidromasaj cu funcție de masaj vă permite să direcționați cu precizie fluxul de apă în așa fel încât să ofere cel mai eficient efect asupra anumitor zone ale corpului. Alegand modul confort, poti obtine un masaj relaxant, anticelulitic sau care arde grasimile fara a iesi din baie. Datorită unei funcții speciale, puteți stabili o temperatură confortabilă pentru dvs. și scăpați de necesitatea de a regla în mod constant debitul de apă.

Ce poate fi atribuit avantajelor evidente ale acestui produs:

  • Soluție unică.
  • Design elegant.
  • Materiale de înaltă calitate.
  • Economii semnificative în consumul de apă.
  • Funcție de filtrare încorporată și presiune crescută a apei.
  • Eco Showery preț profitabil.
  • Instalare rapidă fără unelte sau condiții suplimentare.
  • Funcția de menținere a temperaturii optime a apei.

Opinia expertului:

Introducerea Eco Showery România a făcut viața mult mai ușoară pentru mulți oameni. Sunt instalator de peste 14 ani și nu am văzut niciodată un aparat atât de util și versatil. Cu un jet puternic, puteți face duș de 2-3 ori mai repede decât cu un cap de duș standard. Și acest lucru ajută la reducerea semnificativă a consumului de apă și la reducerea costurilor. Ah, și nu uitați să schimbați filtrul în mod regulat, altfel se va înfunda în timp și presiunea apei poate scădea.

Ce ar trebui să fac dacă vreau Eco Showery comanda?

Acest produs este foarte greu de găsit în magazinele obișnuite de instalații sanitare. Dacă doriți să obțineți versiunea originală a capului de duș, utilizați Eco Showery magazin online oficial pentru a plasa o comandă. Procesul de înregistrare este cât se poate de simplu. Trebuie doar să completați un formular simplu de cerere și să așteptați un apel de la un reprezentant al centrului de apeluri.

Eco Showery livrare se realizează cât mai curând posibil. Totul despre posibilitățile de returnare și plată a mărfurilor poate fi găsit pe site-ul vânzătorului. Pentru a evita greșelile în timpul procesului de instalare, citiți cu atenție instrucțiunile sau apelați la serviciile specialiștilor profesioniști.