Categorii
Sănătate

Silane Guard – Apa de sticlă

Silane Guard – APA DE STICLĂ

✔ PĂSTREAZĂ CULOAREA ORIGINALĂ, INTENSĂ ȘI SATURATĂ A CAROSERIEI.
✔ OFERĂ UN LUCIU SCLIPITOR CAROSERIEI AUTOMOBILULUI ÎN DECURSUL UNUI TIMP ÎNDELUNGAT – PÂNĂ LA 1 AN!
✔ ÎN PLUS, ARE UN ERECT HIDROFUG STABIL.

Doriți ca mașina dvs. să arate ca și cum tocmai a părăsit din nou distribuția auto? Folosiți Apa de sticlă! Tehnologie japoneză unică pentru a proteja vopseaua de jetoane mici, fisuri, substanțe chimice și alți factori. Datorită unei formule inovatoare, acest produs va economisi mulți bani pe servicii de lustruire și spălare auto scumpe. După aplicarea acestei tehnologii, caroseria autoturismului capătă o strălucire radiantă, dispar zgârieturi și pete de ploaie și apare o rezistență suplimentară la coroziune. Majoritatea experților japonezi și europeni confirmă în unanimitate eficiența ridicată a utilizării acestui instrument.

Silane Guard – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

De mai bine de 50 de ani, Willson (Japonia) produce produse chimice auto și produse de îngrijire auto. Utilizarea numai a materialelor de înaltă calitate și a ultimelor tehnologii științifice asigură o eficiență ridicată. Sticla lichidă este cea mai recentă dezvoltare, care a devenit larg răspândită în întreaga lume.

Silane Guard Descrierea:

Concentratul lichid se aplică pe suprafața caroseriei cu un aplicator special de bureți. La câteva minute după uscare, apare o peliculă de polimer organosilicon care protejează vopseaua de influențele mediului. Acest instrument este indispensabil pentru depozitarea unei mașini în aer liber, fără un carport și garaj. Lustruire pentru mașină nu dăunează vopselelor, nu emite substanțe toxice în atmosferă și este potrivit pentru utilizare în orice condiții. Caroseria vehiculului va părea nouă!

Acesta este motivul pentru care ar trebui să Silane Guard comanda:

 • Protecție împotriva coroziunii.
 • Comoditate în aplicare și aplicare.
 • Mașina va trebui spălată de 4-5 ori mai rar, dar va părea absolut curată.
 • Protecție suplimentară împotriva jetoanelor mici și a zgârieturilor.
 • Protecție eficientă împotriva efectelor substanțelor chimice care acoperă asfaltul pe timp de iarnă.
 • Cea mai bună alternativă la lustruirea auto scumpă.
 • Nu dăunează vopselelor și nu schimbă grosimea.
 • La preț plătește complet după 2-3 luni de utilizare.

Fiecare proprietar de mașină va putea acum să actualizeze aspectul mașinii sale acasă, fără costuri financiare suplimentare. Nu aveți nevoie de instrumente sau abilități specializate. Kitul include toate instrumentele necesare pentru aplicarea sticlei lichide: aplicator de bureți, mănușă de latex, șervețel. Un pachet conține 57 ml substanță activă. Acest lucru este suficient pentru a acoperi chiar și SUV-ul a 2-3 mașini. Având în vedere costul favorabil al acestui produs, economiile dvs. vor fi de cel puțin 400% pentru un singur polonez.

Silane Guard România este o soluție universală pentru toți cei care au cel puțin o mașină. Astăzi, acest instrument este utilizat activ în Asia, Europa și Statele Unite. Aveți o oportunitate unică de a comanda acest instrument și de a beneficia de o reducere suplimentară de 50% în timp ce această ofertă este valabilă pe site-ul web al vânzătorului.

Instrucțiuni pas cu pas pentru utilizare:

 • Înainte de aplicarea lustruirilor auto, spălați bine și uscați caroseria mașinii.
 • Purtați mănuși de protecție din latex.
 • Silane Guard Aplicați o cantitate mică de soluție pe burete.
 • Distribuie uniform substanța activă pe întreaga suprafață a corpului mașinii tale (evitând geamurile și oglinzile).
 • Lăsați-l timp de 10-15 minute.
 • Folosind o cârpă (inclusă în kit), ștergeți suprafața corpului pentru a forma un strat de protecție complet.

Utilizarea soluției trebuie să apară numai într-o zonă bine ventilată, fără soare directă. Nu folosiți la temperaturi scăzute. Dacă autoturismul a fost vopsit (nu vopsea din fabrică), se recomandă mai întâi să aplicați o cantitate mică de soluție într-o zonă inconfundabilă. Lichidul nu este potrivit pentru aplicarea pe anvelope, plastic, piese cromate, sticlă și faruri. Evitați contactul cu pielea și ochii expuși.

Întreaga procedură nu va dura mai mult de 40-60 de minute, dar rezultatul va rămâne câteva luni.

Ce spun experții Silane Guard:

Compania noastră a lustruit profesional mașinile de peste 13 ani. Astăzi folosim activ Willson pentru mașină. Acest strat de polimer protejează ideal corpul de coroziune și medii agresive. Mai mult, costul său este de câteva ori mai ieftin decât omologii americani sau europeni. Proprietarii mașinilor cărora le-am făcut această lustruire s-au mulțumit cu rezultatele și după câteva luni au venit la procedura de aplicare repetată. Recomand utilizarea acestui instrument oricui are grijă de mașina lor.

Silane Guard magazin pentru mașină nu vinde. Acest lucru este cauzat de marea entuziasm pe care acest remediu l-a provocat. Cu toate acestea, este întotdeauna posibil să comandați sticla lichidă originală prin Internet.

Dacă doriți cumpăra în România, trebuie doar să completați formularul de comandă de pe site-ul oficial. Plata numai la primire.

Livrare este efectuat în câteva zile.