Categorii
Sănătate

Spin Scrubber – Perie de curățat electrică

Spin Scrubber
Perie de curățat electrică

✔ Veți curăța cu ușurință chiar și cele mai greu accesibile locuri
✔ Veți curăța baia de două ori mai repede
✔ Veți uita de toți bureții și detergenții de bucătărie
✔ În set sunt incluse 3 atașamente diferite de perie

Curățenia casei necesită mult efort și energie? Te-ai săturat să încerci să cureți gresia de baie sau mobila de bucătărie de rugină și murdărie? Pielea mâinilor tale suferă în mod constant de expunerea la detergenți sau la mănuși de cauciuc? Uită pentru totdeauna de aceste probleme!

Spin Scrubber perie de curățat electrică este o soluție unică pentru toată lumea! Datorită mânerului convenabil și lung și periei electrice, puteți curăța orice suprafață de murdărie în câteva secunde și puteți obține un rezultat excelent chiar acum! Nu mai trebuie să vă încordați coloana vertebrală și să vă riscați sănătatea pentru a ajunge cu o cârpă sau un burete în cele mai inaccesibile locuri din casa dumneavoastră. Sistemul puternic de curățare elimină instantaneu orice tip de murdărie, lăsând mâinile cât mai uscate și curate. Puteți îndepărta cu ușurință depunerile de rugină și calcar de pe gresia din bucătărie sau baie, puteți curăța pereții sau puteți curăța instalațiile sanitare din baie. Acum curățarea va aduce doar plăcere și veți economisi mult timp liber cu ea.

Spin Scrubber – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Spin Scrubber perie electrica pentru curatarea baii si bucatariei oferă o abordare fundamental nouă pentru curățarea spațiilor. Tehnologia de curățare rapidă se bazează pe interacțiunea a 3.000 de capete, care, sub acțiunea unui antrenament electric, se rotesc cu o viteză de 300 de rotații pe minut. Acest lucru vă permite să îndepărtați cu ușurință poluarea de diferite tipuri și grade de complexitate: de la petele uscate de săpun de pe gresie sau pardoseli, până la mucegai, rugină și placă. Manerul culisant ajuta fara efort suplimentar suficient pentru a ajunge in cele mai inaccesibile locuri fara a incarca partea inferioara a spatelui. Această soluție pare cea mai convenabilă pentru uz casnic, precum și pentru curățarea biroului, spațiilor comerciale sau în timpul unei spălătorii auto. Rezultatul va fi întotdeauna de cea mai înaltă calitate și cel mai rapid. Spin Scrubber perie poate fi o soluție ideală pentru fiecare persoană modernă care își prețuiește timpul și nervii.

Cu 3 atașamente diferite, puteți alege cea mai convenabilă și potrivită metodă de curățare în funcție de nevoile dvs. Aș dori să remarc calitatea înaltă a ansamblului și materialele din care sunt realizate corpul stiloului și periile în sine. Bateria încorporată este proiectată pentru 1 oră de utilizare continuă, iar datorită încărcării rapide, puteți menține întotdeauna peria în funcțiune. Dimensiunea compactă vă permite să pliați și să luați peria electrică cu dvs. în călătorie.

Spin Scrubber descrierea:

 • Tehnologie versatilă de curățare rapidă.
 • Acces rapid la cele mai problematice locuri din bucătărie, baie sau alte încăperi.
 • 3 duze detașabile pentru curățarea chiuvetelor, dușurilor, pereților, podelelor, mașinilor și multe altele.
 • Înaltă calitate.
 • Spin Scrubber preț profitabil.
 • Gamă largă de echipamente.
 • Dimensiuni compacte: 57 x 107 cm.
 • Baterie încorporată.
 • Posibilitatea de a comanda bunuri online.
 • Rapid și convenabil Spin Scrubber livrare în toată țara în câteva zile.
 • Plata la primire.

Dacă sunteți gata pentru Spin Scrubber cumpăra în România, vă recomandăm să utilizați oferta site-ului oficial și să comandați chiar acum modelul original al periei electrice. Vă rugăm să rețineți că nu vindem acest articol. Pentru a aplica, trebuie să vizitați Spin Scrubber magazin online și să completați formularul online.

Recenzii:

Nu-mi pot imagina cum trăiam fără această perie minune! Acum curățarea se transformă într-un proces interesant și plăcut. Nu trebuie să stau pe un scaun pentru a ajunge la tavan sau pentru a curăța murdăria sus, deasupra căzii. Mânerul glisant este foarte convenabil. Pot curăța cu ușurință suprafața fără să-mi îndoiesc spatele sau să-mi stric mâinile cu detergenți. Recomand cu siguranță tuturor Spin Scrubber comanda.

Soțul mi-a dat această perie de ziua mea. La început am fost sceptic cu privire la un astfel de cadou, dar treptat mi-am dat seama de toate avantajele acestui model. Curăță foarte bine suprafața de rugină și depuneri. Acum pot curăța cu ușurință instalațiile sanitare și chiuveta fără să ating suprafața cu mâinile. Cu siguranță ușurează curățarea. Cred că fiecare gospodină are nevoie de un astfel de instrument de acasă.

Am pielea foarte sensibilă pe mâini, așa că orice contact cu detergenți agresivi provoacă instantaneu iritații și peeling. Am ales Spin Scrubber România pentru mine, deoarece cu această perie, nu trebuie să folosesc un burete și să fac eforturi pentru a curăța murdăria de pe podea și pereți. Economisește mult timp. Anterior, curățarea dura 2 ore, dar acum am timp să fac totul în 30 de minute! Și cel mai important – spatele nu obosește și mâinile nu dor!

Asigurați-vă că comandați singur! Folosesc această perie de peste un an. Până acum am văzut doar avantaje și niciun dezavantaj. Funcționează până la 60 de minute cu o singură încărcare. Curăță chiar și acele suprafețe pe care anterior nu le puteam curăța cu un burete obișnuit. Diferenta se vede imediat! În plus, prețul modelului este disponibil pentru fiecare cumpărător.