Categorii
Sănătate

ThermaFix – genunchiera pentru dureri articulare

ThermaFix - genunchiera pentru dureri articulare Restaurarea articulațiilor genunchiului fără pilule și injecții

✔ Cea mai simplă și mai rapidă recuperare a articulațiilor
✔ Tehnologie inovatoare de încălzire
✔ Neopren elastic respirabil împiedică transpirația și frecarea
✔ Utilizarea repetată este economia pastilelor
✔ Emițător infraroșu de carbon de lungă durată

Problemele genunchiului pot apărea la orice vârstă. În cele mai multe cazuri, aceasta este însoțită de durere plictisitoare sau acută, umflare și inflamație. Destul de des, aceste probleme îngrijorează sportivii, persoanele supraponderale sau persoanele în vârstă. Cu un tratament în timp util și eficient, aproape orice boală articulară poate fi oprită fără intervenții chirurgicale și fără consecințe asupra sănătății. Astăzi vrem să prezentăm o invenție științifică unică – genunchiera pentru dureri articulare.

Principiul de funcționare al dispozitivului se bazează pe proprietățile unice ale energiei termice emise de lămpile cu infraroșu și cu halogen. Tehnologia de încălzire „inteligentă” permite accelerarea locală a proceselor metabolice în zona de concentrare a durerii sau inflamației. Acest lucru vă permite să eliminați simptomele neplăcute și să grăbiți procesul de reparare a țesutului deteriorat de mai multe ori.

ThermaFix – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

ThermaFix pentru articulația genunchiului este format dintr-un material dens și de înaltă calitate – neopren. Structura elastică vă permite să vă întindeți ușor și să vă potriviți cât mai strâns de genunchi, fără a restricționa mișcarea. Puteți utiliza genunchiul în timp ce vă aflați pe canapea, stând pe un scaun de birou sau în transportul public. Cablul USB vă permite să conectați rapid dispozitivul la orice sursă de electricitate – o priză, un computer, un laptop, un conector USB din mașină. La prima utilizare, veți simți efectul și veți putea reduce durerea. Efectul termic al radiațiilor infraroșii are un efect antiinflamator și analgezic. Dar cel mai important, vă permite să regenerați celulele deteriorate ale țesutului conjunctiv fără utilizarea de tablete, unguente sau alte medicamente. Tehnologia este o alternativă completă la fizioterapia profesională și este recomandată de experți de vârf din Europa și SUA.

Descrierea:

 • Stimulează fluxul de sânge către epicentrul durerii.
 • Creează un efect de încălzire și ajută la ameliorarea inflamației.
 • Restabilește cartilajul deteriorat la 99%.
 • Crește producția de lichid sinovial.
 • Ajută la refacerea mușchilor și ligamentelor după entorse.
 • Ameliorează oboseala și umflarea.
 • Îmbunătățește accesul nutrienților la țesuturile și celulele articulațiilor genunchiului.
 • Accelerează procesul de reabilitare după leziuni sportive.

În prezent, ThermaFix pentru genunchi este utilizat în mod activ în medicina sportivă. Seturile pentru genunchi sunt folosite de fotbaliști profesioniști, halterofili, maratonieri, bicicliști, schiori, luptători și luptători MMA. Sistemul are 3 moduri de operare și control convenabil. Fiecare dintre moduri diferă în ceea ce privește temperatura de încălzire a suprafeței de la 40 până la 60 de grade Celsius. Suprafața respirabilă a materialului promovează transpirația liberă și nu creează un efect de seră sub bandaj. Durata procedurii durează doar 10-30 minute, nu creează disconfort suplimentar. În comparație cu costul dvs. de cumpărare a unguentelor sau a pastilelor pentru durerile articulare, ThermaFix preț este foarte benefic.

Această tehnologie a trecut cu succes studii clinice. Peste 1000 de voluntari cu simptome de durere la genunchi, artrită și artroză sunt de acord să parcurgă un ciclu în termen de 30 de zile de la utilizarea zilnică a acestui dispozitiv. Conform rezultatelor studiului, 95% au înregistrat o îmbunătățire a stării articulațiilor și o scădere a inflamației.

ThermaFix România vă permite să vă tratați genunchii în timp ce stați pe canapea sau faceți treburile casnice. Dispozitivul poate fi folosit la birou, în mașină, în avion, în tren sau chiar în vacanță.

Opinia experților:

Sunt un chirurg ortoped cu 15 ani de experiență. Tot timpul a trebuit să fac mai mult de 1000 de operații pe genunchii pacienților mei. În multe cazuri, nevoia de intervenție chirurgicală a fost rezultatul tratamentului prematur sau necorespunzător. Astăzi, datorită tehnologiilor unice, este posibilă eliminarea problemelor articulare în fazele incipiente și prevenirea complicațiilor. Recomand comanda, pentru că acest genunchi face o treabă excelentă. Încălzirea termică corectă a genunchiului poate reduce semnificativ durerea și accelerează metabolismul local. Cu această tehnologie puteți obține o procedură profesională de fizioterapie acasă. Din câte știu, farmacie nu se vinde, dar poate fi deja comandat prin internet.

Mod de utilizare:

 • Fixați dispozitivul la genunchi folosind dispozitivele de fixare așa cum se arată în instrucțiuni.
 • Conectați cablul de alimentare la portul USB al încărcătorului telefonului mobil sau la un computer sau laptop.
 • Porniți dispozitivul ținând apăsat butonul de pornire timp de 3 secunde.
 • Selectați unul dintre cele 3 moduri de operare.
 • Lăsați timp de 10-30 de minute în funcție de starea individuală a articulațiilor.

ThermaFix cumpăra în România puteți utiliza site-ul oficial. Urmați linkul, lăsați o solicitare și în cinci minute managerul vă va suna înapoi. Kitul va fi trimis la adresa specificată și îl veți primi în 2-5 zile lucrătoare. Rețineți că livrare este disponibil la nivel național. Produsul are o garanție de calitate a fabricii.