Categorii
Sănătate

Water Zoom – curăţător de înaltă presiune

Water Zoom – curăţător de înaltă presiune
CURĂȚĂTOR DE ÎNALTĂ PRESIUNE

✔ Cu un singur accesoriu, un furtun simplu devine un curățător puternic în mâinile dvs.!
✔ Asamblare și demontare ușoară
✔ Curățarea profesională a suprafețelor puternic murdare
✔ Set cu accesorii
✔ Materiale de calitate

Water Zoom curăţător de înaltă presiune este o tehnologie inovatoare care transformă orice furtun de grădină într-o presiune puternică a apei în doar câteva secunde. Este cea mai bună alternativă la mașinile de spălat cu presiune profesionale voluminoase și scumpe. Tehnologia de asamblare rapidă face ușoară conectarea duzei la un furtun de orice diametru și lungime, iar cu ajutorul unui amplificator special se creează presiune reactivă, ca la utilizarea modelelor cu pompă electrică. Lovitură necondiționată a vânzărilor din acest sezon în Europa! Peste 1000 de recenzii ale clienților și experților mulțumiți. Astăzi vom împărtăși cele mai importante beneficii ale acestui atașament pentru furtun de grădină și vă vom spune de unde puteți obține profitabil Water Zoom comanda?

Water Zoom – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Există multe situații diferite în viață când este necesar să folosiți o presiune puternică a apei pentru a curăța suprafața de murdărie uscată sau pete. În magazine, ni se oferă adesea să cumpărăm mașini de spălat cu înaltă presiune cu pompă electrică. Cele mai multe dintre ele au un grad ridicat de eficiență, dar au și dezavantaje serioase: costul ridicat, necesitatea unei conexiuni la rețea, uzura rapidă a pieselor și necesitatea întreținerii regulate. În acest sens, mulți oameni caută o soluție alternativă. În acest caz, Water Zoom Aparat de spalat cu presiune poate fi o modalitate bună de ieșire din această situație. Acesta este un amplificator mecanic de presiune a apei care vă permite să transformați orice furtun într-o mașină de spălat cu înaltă presiune completă în doar câteva minute.

Water Zoom descrierea:

Tip: duza pentru furtun, mini spalator de inalta presiune.
Material: aluminiu de înaltă rezistență.
Dimensiuni: 114 x 45 x 96mm.
Greutate: 380 g.
Scop: îndepărtarea prafului și murdăriei, udarea, îndepărtarea petelor și curățarea suprafețelor de murdărie.
Set complet: adaptor universal pentru furtun, perie, recipient din plastic.

Cum functioneaza?

Water Zoom pentru a crește presiunea apei are un principiu de funcționare simplu și intuitiv. Cu un adaptor special, puteți conecta peria la orice furtun. Mecanismul intern de pompare utilizat crește presiunea și crește presiunea apei de evacuare. Acest lucru vă permite să obțineți un analog cu drepturi depline al unei mașini de spălat cu presiune de la un furtun de grădină convențional. Datorită corpului din aluminiu, duza este foarte ușoară și durabilă în utilizare. Mecanismul de reglare a duzei facilitează selectarea modului optim de funcționare în funcție de tipul de suprafață de tratat. Dacă este necesar, puteți folosi această duză pentru a vă spăla propria mașină, pentru a îndepărta murdăria și mucegaiul de pe suprafața mobilierului de grădină sau a elementelor decorative, pentru a spăla geamurile sau pentru a curăța suprafața drumului din jurul zonei locale. Pentru a activa amplificatorul de cap, pur și simplu rotiți butonul în modul ON. Pentru a schimba debitul și direcția apei, pur și simplu selectați opțiunea de duză dorită și instalați-o. Asamblarea și dezasamblarea mecanismului se realizează în doar câteva minute. Datorită dimensiunilor sale compacte, puteți depozita cu ușurință această unealtă de grădină oriunde, fără a ocupa prea mult spațiu. Dacă este necesar, poți lua atașamentul cu tine oriunde mergi: pe drum, în vacanță, la serviciu.

Mai multe motive pentru care doriți cu siguranță cumpăra în România:

  • Cel mai bun analog al mașinilor de spălat cu înaltă presiune profesionale.
  • Instalare rapidă și ușoară.
  • Potrivit pentru orice tip de furtun.
  • Curățarea profesională a murdăriei de grad mediu și ridicat de complexitate.
  • O gamă largă de accesorii suplimentare.
  • Posibilitatea de reglare manuală a forței de presiune a apei în funcție de suprafața tratată.
  • Materiale și manopera de înaltă calitate.
  • Profitabil preț.
  • Nu necesită abilități profesionale și experiență pentru utilizare.

Opinia proprietarului:

La un moment dat, am calculat câți bani cheltuiesc pe lună pentru spălarea mașinii și am fost îngrozit. S-a dovedit că, chiar dacă îți speli mașina cel puțin o dată pe săptămână, primești o cantitate foarte mare. Am început să caut o modalitate de a economisi bani și, la sfatul unui prieten, am decis să comand livrare. Nu voi ascunde că inițial am fost sceptic cu privire la eficiența utilizării acestui atașament. Dar s-a dovedit că chiar funcționează! Pur și simplu am atașat peria de furtun și am adăugat detergentul într-un recipient special de plastic cu apă. În doar câteva secunde, am primit un jet puternic, cu ajutorul căruia am spălat rapid murdăria și praful de pe mașină. Acum recomand acest dispozitiv tuturor prietenilor mei!

Cum să cumpărați modelul original de Water Zoom România?

Datorită cererii extrem de mari pentru acest produs, este aproape imposibil să-l găsiți într-un magazin obișnuit de grădinărit. Dar puteți folosi magazin online în acest scop. Urmați linkul, lăsați o cerere și primiți comanda în câteva zile cu livrare la domiciliu. Puteți plăti coletul după ce îl primiți și vă asigurați că conținutul este intact.