Categorii
Sănătate

WinClean – perie magnetică pentru curățarea geamurilor

WinClean
GEAMURI CURATE PE AMBELE PĂRȚI ÎNTR-O CLIPĂ!

✔ Spală geamurile de 2 ori mai repede
✔ Nu lasă urme și dâre
✔ Economisește forțele și detergenții

WinClean perie magnetică pentru curățarea geamurilor va ajuta la curățarea rapidă și ușoară. Tehnologia unică de interacțiune a doi magneți asigură curățarea convenabilă și sigură a ferestrelor de orice dimensiune și formă de pe ambele părți, fără asistență. Încă din primele zile, produsul a devenit un adevărat bestseller în Europa. Spre deosebire de analogii mai scumpi, WinClean preț este de câteva ori mai ieftin, iar rezultatul este de câteva ori mai mare.

În această recenzie, vom încerca să dezvăluim principalele caracteristici ale aplicării acestei tehnologii, precum și să arătăm avantajele și dezavantajele acesteia.

WinClean – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Ferestrele sunt o vitrină pentru orice casă sau apartament. Prin ferestre curate și frumoase este întotdeauna o plăcere să observăm lumea din jurul nostru, schimbările de vreme și doar viața din jur. Dar chiar și cea mai bună gospodină la un moment dat ridică problema necesității de curățare a geamurilor. Și dacă este încă posibil să spălați fereastra din interior, atunci din partea laterală a fațadei este foarte dificil și nesigur să faceți acest lucru, mai ales dacă locuiți la un etaj înalt. Mulți oameni sunt nevoiți să apeleze la o firmă de curățenie, dar costul curățării geamurilor cu implicarea specialiștilor în alpinism industrial este foarte mare. Mult mai ușor și mai ieftin de utilizat Win Clean pentru curatarea geamurilor. Acesta este un produs unic pentru curățarea suprafeței de sticlă de murdărie, praf sau deșeuri de păsări în doar câteva minute.

WinClean descrierea:

Principiul de funcționare al dispozitivului se bazează pe interacțiunea a două perii cu o suprafață magnetică. Datorită interacțiunii magneților, periile sunt fixate în siguranță pe părțile opuse ale sticlei. Cu o curea confortabilă, îi poți ține întotdeauna sub control. Efectuând manipulări simple, puteți curăța cu ușurință suprafața și puteți obține o strălucire cristalină în cel mai scurt timp posibil. Peria conține o țesătură specială care elimină complet murdăria și nu lasă dungi pe sticlă. O astfel de tehnologie convenabilă și eficientă pentru spălarea ferestrelor vă permite să reduceți durata acestei proceduri de aproape 2 ori. Și cel mai important, aceste perii au o durată de viață nelimitată și, prin urmare, le puteți folosi în orice moment convenabil pentru dvs.


Complex pentru sănătatea ta Alfazone pentru a crește erecția.
Formula de intinerire a pielii ImpreSkin la reducere.
Supliment alimentar pentru culturisti GH Balance pentru a crește testosteronul.


De aceea trebuie neapărat WinClean comanda:

1. Curățare mai rapidă și mai bună a podelei.

Dacă mai devreme trebuia să spălați separat partea interioară și frontală a geamului, acum procesul se desfășoară simultan și acest lucru vă permite să reduceți semnificativ timpul și efortul de curățare.

2. Securitate.

Nu mai trebuie să vă expuneți în pericol încercând să curățați un geam de pe marginea străzii. Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele care locuiesc în clădiri înalte.

3. Fără dungi pe sticlă.

Peria de înaltă calitate cu microfibră naturală curăță perfect suprafața de sticlă fără a lăsa dungi sau pete. Acest lucru oferă un rezultat mai bun.

4. Economii la detergenți.

Dacă mai devreme trebuia să folosești un număr mare de diverse produse de curățare și chimicale pentru a spăla geamurile, acum consumul acestora va scădea cu 50-70%.

Cum să utilizați WinClean România:

Setul de perii vine cu instrucțiuni detaliate pas cu pas, datorită cărora absolut oricine poate spăla geamurile, chiar și fără abilități sau experiență de specialitate. Pentru a separa periile, rotiți-le cu 90 de grade în direcții diferite. Aplicați un agent de curățare pe suprafața de lucru sau pur și simplu umeziți-l cu apă curată. Așezați periile pe diferite părți ale paharului și așteptați momentul când se atașează între ele cu ajutorul unui magnet. Acum va trebui doar să periați întregul perimetru al ferestrei, curățând-o din exterior și din interior în același timp.

WinClean perie de curățat geamuri este unul dintre cele mai bine vândute produse pentru casă în acest moment. În doar câteva săptămâni de la începerea vânzărilor, au fost plasate câteva mii de comenzi. Puteți găsi deja recenzii ale clienților pe Internet, dintre care majoritatea sunt mulțumiți de achiziție și recomandă utilizarea acestei perii. Am selectat doar câteva dintre ele:

Apartamentul nostru este la etajul 4. Spălatul geamurilor a fost întotdeauna o mare problemă pentru mine. Recent am văzut pe internet o reclamă pentru această perie și am decis să o încerc. Am comandat prin WinClean magazin online și am primit coletul în 2 zile. Foarte multumit de calitatea produsului. Curăță perfect suprafața ferestrelor, nu lasă urme. Și cel mai important, acum nu mi-e frică să spăl singur geamurile, pentru că nu trebuie să mă uit afară.

Este foarte confortabil! Nu m-am gândit niciodată că mi-ar plăcea să curăț geamurile, dar datorită acestei perii, procesul a devenit mult mai ușor și mai rapid. Acum, în toată casa, pot curăța toate geamurile în 1 oră, pe când obișnuiam să petrec câteva zile pe el. Cu siguranță își merită banii. Am comandat pe internet. Am fost foarte mulțumit de WinClean livrare în doar 3 zile.

Dacă doriți WinClean cumpăra în România, vă rugăm să utilizați site-ul web oficial pentru a plasa comanda. Marfa va fi livrată în câteva zile prin curier și puteți plăti pentru aceasta după primire.