Categorii
Sănătate

Windshield Repair Kit pentru repararea fisurilor și așchiilor pe sticlă

Windshield Repair Kit
Kit pentru repararea fisurilor și așchiilor pe sticlă

✔ Repara fisuri si aschii
✔ Crăpăturile nu vor fi vizibile la lumină
✔ Potrivit pentru repararea geamurilor auto, telefoanelor, ceasurilor și ochelarilor
✔ Previne propagarea ulterioară a fisurilor
✔ Plata la primire

Windshield Repair Kit este o modalitate ușoară de a remedia problemele de geam crăpate sau ciobite pe care ar trebui să le aibă orice șofer. Setul conține un set complet de instrumente pentru repararea de urgență a daunelor locale ale parbrizului, geamurilor din spate sau laterale ale mașinii în orice condiții și fără ajutor profesional. Datorită unei formule speciale, substanța lichidă activă pătrunde în cele mai mici microfisuri și le umple treptat. După câteva minute la soare, concentratul lichid se întărește și zgârieturile sau crăpăturile sunt complet reparate. Potrivit experților internaționali de top, Windshield Repair Kit pentru repararea fisurilor și așchiilor pe sticlă au primit cele mai înalte evaluări ale experților de la cumpărători și experți.

Windshield Repair Kit – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Sticlă auto are o marjă mare de siguranță, dar chiar și aceasta nu este uneori suficientă. Zburarea accidentală de pietre sau moloz de pe marginea drumului, grindina sau gheața pot deteriora sticla. Pentru a preveni propagarea ulterioară a unei fisuri sau a unui cip, este necesar să remediați problema cât mai curând posibil. Dar cum să faci asta dacă situația s-a întâmplat în timpul călătoriei și nu există un singur atelier de reparații auto în apropiere? Windshield Repair Kit Agent reparator sticla vine în ajutor. Un kit de reparații simplu și ușor de utilizat, potrivit pentru toate tipurile de sticlă, elimină rapid și ușor crăpăturile de orice lungime și dimensiune. Ca rezultat, obțineți o suprafață perfect netedă și uniformă și, cel mai important, protejați-o de alte daune.

Windshield Repair Kit descrierea vă permite să apreciați principalele beneficii:

  • Înaltă calitate.
  • Fără efecte nocive asupra mediului și fără efecte nocive pentru sănătate.
  • Substanță universală potrivită pentru toate tipurile de sticlă pentru vehicule.
  • Vă permite să eliminați fisura în câteva minute și să continuați să conduceți mașina.
  • Ușor de utilizat.
  • Acționează instantaneu.
  • Nu necesită condiții speciale sau ajutor extern.
  • Fixează în siguranță fisura și nu îi permite să se răspândească în continuare.
  • Vă permite să mascați crăpăturile și așchiile cât mai mult posibil, făcându-le invizibile.
  • Bine conservat după deschidere, ceea ce face posibilă reutilizarea la nevoie.

Vânzarea de Windshield Repair Kit magazin este foarte dificil de găsit, așa că vă recomandăm să folosiți site-ul oficial al producătorului în acest scop. Profitand de aceasta oportunitate, puteti plasa o comanda pentru achizitionarea acestui kit in cateva minute si il puteti primi cu livrare la domiciliu in 2-3 zile.

Înainte de utilizare, asigurați-vă că citiți instrucțiunile și respectați măsurile de siguranță. Puteti pastra trusa doar in ambalajul original, la indemana copiilor mici.

Cum se utilizează:

Pre-curățați suprafața de tratat de praf și murdărie. Folosind un cuțit sau o lamă ascuțită, îndepărtați particulele mici ciobite. Deschideți tubul și apăsați aplicatorul pe suprafața deteriorată în așa fel încât substanța activă extrudată să cadă direct în epicentrul fisurii. Cu o mișcare lină a mâinii, tratați suprafața astfel încât să nu rămână urme de deteriorare. Se lasa sa se usuce 15-20 de minute. Scoateți cu grijă ventuzele și lustruiți sticla.

Toți cei care doresc Windshield Repair Kit cumpăra în România o pot face direct prin intermediul site-ului web oficial al producătorului. Până în prezent, cererea pentru acest produs a atins un astfel de vârf încât este aproape imposibil să-l găsești în magazine. Când faceți o aplicație online în magazinul online, puteți nu numai Windshield Repair Kit comanda, ci și să vă economisiți timpul liber. Cu siguranță, această opțiune va fi potrivită pentru orice șofer sau poate fi un cadou bun pentru o persoană care călătorește mult cu mașina.

Recenzii:

Set bun! Conduceam cu copiii la plajă pe un drum de pământ și un camion a condus spre noi. Dărâmăturile care au zburat de sub roată au deteriorat un parbriz. Cu o astfel de fisură, era pur și simplu imposibil să mergi mai departe. Mi-am amintit că am acest kit de reparare a sticlei în portbagaj. Cu ajutorul lui, în câteva minute am sigilat complet crăpătura și am putut continua să mă mișc. De asemenea, vreau să remarc că Windshield Repair Kit preț este mai ieftin decât alte anlaogi.

Lucrez într-un atelier de reparații auto. Clienții vin zilnic la noi cu crăpături sau așchii pe sticlă. In unele cazuri este necesara o inlocuire completa a parbrizului, insa daca fisura este mica, recomandam clientului sa foloseasca acest sticla lichida. Cu ajutorul acestuia, este posibilă neutralizarea distrugerii ulterioare a structurii de sticlă și prevenirea creșterii dimensiunii fisurii. Recomand tuturor să comande Windshield Repair Kit România.

Nu am abilități profesionale de reparare a geamurilor auto, dar chiar și eu am reușit să repar o lunetă crăpată fără ajutor. Aceasta este într-adevăr o soluție bună pentru cei care călătoresc mult cu mașina, mai ales în afara orașului unde nu există ateliere de reparații auto în apropiere. Apropo, prețul a fost o surpriză plăcută, iar Windshield Repair Kit livrare se realizează în câteva zile.