Categorii
Sănătate

Wood Clean – soluție de reînnoire a lemnului

Wood Clean – soluție de reînnoire a lemnului
SOLUȚIE DE REÎNNOIRE A LEMNULUI

✔ Restabilește suprafață ștearsă și decolorată la aspectul inițial;
✔ Curăță de murdărie, urme de grăsimi și apă;
✔ Înlătură zgârieturile și acoperă fisurile;
✔ Consum economic de energie și aromă plăcută;

Wood Clean descrierea: un remediu casnic inovator pentru restaurarea suprafețelor din lemn, îndepărtarea zgârieturilor și așchiilor și pentru a readuce strălucirea pierdută acasă. Compoziția ecologică și aroma plăcută vă permit să actualizați chiar și mobilierul vechi și să îi oferiți aspectul original în doar câteva minute. Tehnologia de absorbție rapidă permite substanțelor active să pătrundă în straturile adânci ale lemnului, să umple microfisurile și golurile și să întărească structura.

Wood Clean – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Wood Clean soluție de reînnoire a lemnului este unul dintre cele mai bune produse de pe piață din categoria sa. Utilizarea unei mase pastoase pe baza de substante active si ceara va permite sa eliminati usor defectele lemnului, sa restabiliti aspectul ideal al mobilierului dulapului, sa eliminati petele si alte tipuri de murdarie. Producătorul garantează calitate germană și eficiență ridicată de utilizare în condiții casnice sau industriale. În comparație cu cei mai apropiați concurenți ai săi, WoodClean pentru renovarea pardoselilor din lemn nu numai că maschează denivelările sau zgârieturile vizibile, dar le elimină complet. La doar câteva minute după aplicarea pe suprafață, conferă lemnului aspectul și strălucirea inițială, îmbunătățește conturul modelului, îndepărtează deteriorările minore și zgârieturile.

Potrivit experților, Wood Clean pentru indepartarea zgarieturilor si petelor de pe suprafetele din lemn este una dintre cele mai simple și mai economice modalități de a rezolva această problemă. Chiar și fără abilități profesionale și experiență în restaurare, puteți îmbunătăți aspectul mobilierului de casă pe cont propriu și fără costuri financiare suplimentare. Pasta creează un strat invizibil hidrofug care protejează suprafața de praf, murdărie sau absorbție de umezeală.

Ce spun experții:

Am peste 18 ani de experiență ca tâmplar. Firma noastra este angajata in repararea si restaurarea mobilierului rar din lemn. Unele modele de scaune și mese sunt adevărate obiecte de artă, așa că trebuie să fii foarte atent și precis atunci când le restaurați. Utilizarea agenților chimici agresivi poate deteriora permanent lemnul, așa că aleg doar metode sigure de restaurare. Recomand Wood Clean comanda tuturor, deoarece folosesc această pastă de ceară de câțiva ani și sunt foarte mulțumit de rezultate. Deja după prima aplicare, apare o nuanță profundă și strălucire. Chiar și mobilierul care are mai mult de 50 de ani arată ca nou după utilizarea acestui produs!

Beneficii:

  • Un instrument eficient și versatil pentru curățarea și restaurarea lemnului nr. 1 în Europa.
  • Curățare de înaltă calitate a suprafeței fără dungi și pete.
  • Potrivit pentru toate suprafețele.
  • Nu conține substanțe toxice sau otrăvitoare.
  • Are o aromă neutră plăcută.
  • Nu lasă urme pe haine.
  • Potrivit pentru mobilier, parchet, blaturi din lemn și antichități.
  • Clean Wood preț este de zece ori mai ieftin decât costul serviciilor profesionale de restaurare a mobilierului.

Metoda de aplicare:

Folosind recomandările producătorului, încălziți substanța activă până la o pastă moale. Aplicați pe suprafața deteriorată cu un șervețel și întindeți uniform într-un strat subțire. Se lasa sa actioneze 5-6 ore pentru ca substanta sa fie absorbita in lemn. Apoi ștergeți suprafața cu o cârpă curată pentru a îndepărta orice reziduuri.

Recenziile clienților:

Instrument grozav! L-am cumparat pentru a reface parchetul. După 1 aplicare, parchetul strălucește ca nou! Acum caută Wood Clean magazin pentru a comanda un alt astfel de set de tratament pentru mobilier de bucătărie.

După 5 ani de funcționare, bucătăria familiei noastre a fost acoperită de mici crăpături și zgârieturi de la un cuțit, au apărut așchii și tăieturi. Am început să caut o soluție la această problemă și am dat din greșeală pe un anunț de Wood Clean România pe internet. Am comandat această pastă pe site-ul oficial și am primit pachetul după 3 zile. Suprafața de lemn a mesei l-am restaurat singur, deși nu am experiență în această chestiune. Sunt foarte multumit de rezultat! Tabelul arată mult mai bine.

Am comandat simultan mai multe pachete din acest produs pentru restaurarea mobilierului de birou de la compania noastra. Costul restaurării profesionale este mult mai scump. După ce am prelucrat dulapuri, mese și scaune cu acest instrument, am observat îmbunătățiri reale ale aspectului. Acum biroul are un miros placut de lemn.

Dacă ați luat decizia Wood Clean cumpăra în România, utilizați oferta site-ului oficial pentru a completa o cerere online. Obțineți mai multe informații despre metoda de aplicare, compoziție, cost și răspunsuri la alte întrebări de la un consultant de vânzări.

Clean Wood livrare se efectuează imediat după înregistrarea aplicației online. Vânzătorul promite că va livra coletul în termen de 5 zile lucrătoare. Puteți plăti pentru bunuri după primire.