Categorii
Sănătate

Stubble Beard ENZO (XPower) – Aparat de tuns-trimmer cu 4 duze

Stubble Beard ENZO
APARAT DE TUNS-TRIMMER CU 4 DUZE.

✔ Patru duze (1.5mm, 2mm, 3mm, 4mm)
✔ Cablu USB pentru încărcare
✔ Periuță
✔ Instrucțiune
✔ Ambalaj de firmă

Cine a spus că îngrijirea pentru aspectul lor le îngrijorează doar pe femei? De asemenea, bărbații se străduiesc să arate stilat și frumos, mai ales când vine vorba de coafuri sau bărbi. Nu este un secret pentru nimeni că contururile perfecte de barbă sau miriștele cu un ușor efect neras sunt foarte populare astăzi. Acest lucru vă permite să transformați orice bărbat într-un bărbat alfa brutal care atrage atenția femeilor și câștigă respect de la bărbați. Din păcate, costul saloanelor de înfrumusețare și al serviciilor de frizerie este destul de mare și este extrem de greu să găsești 2-3 ore gratuite în programul tău. De aceea, în momentul de față devine din ce în ce mai relevant să folosiți trimmere speciale pentru îngrijirea la domiciliu a bărbii și a părului de pe cap. Datorită acestui dispozitiv, îți poți tunde contururile barbii în orice moment, poți crea efectul unui bărbierit de două zile și o miriște de lungimea necesară, să-ți tunzi tâmplele și să-ți păstrezi aspectul în vârf.

În acest moment, alegerea modelelor de trimmer este atât de largă încât creează probleme suplimentare în găsirea modelului potrivit. Dacă sunteți în căutarea combinației perfecte de preț și calitate, vă recomandăm să acordați atenție Stubble Beard ENZO Aparat de tuns-trimmer cu 4 duze, care este cunoscut și sub numele de XPower. Acesta este un aparat de tuns profesional cu o gamă largă de caracteristici și funcții care îndeplinește 99% din sarcinile asociate cu procesarea părului facial și al capului. Datorită dimensiunii sale compacte și greutății reduse, puteți lua cu ușurință dispozitivul cu dvs. în călătorie sau la serviciu și, datorită duratei de viață a bateriei, îl puteți folosi oriunde fără cabluri și prize.

Îți sugerăm să arunci o privire atentă la Stubble Beard ENZO descrierea pentru a descoperi toate beneficiile acestui model.

Stubble Beard ENZO – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Stubble Beard ENZO este soluția perfectă pentru cei care caută un model profesional de tuns la un preț avantajos. Datorită celor 4 atașamente, puteți obține păr perfect drept de diferite lungimi (1,5 mm, 2 mm, 3 mm sau 4 mm). Modelul este echipat cu o baterie pentru functionare autonoma, care asigura performanta maxima a trimmerului pentru 2 ore de functionare continua. Datorită conectorului USB, puteți încărca cu ușurință mașina de tuns folosind o priză, computer, laptop, încărcător de mașină sau PowerBank. Încărcarea rapidă vă permite să încărcați complet bateria de la 0 la 100% în doar 120 de minute. Modelul are o carcasă rezistentă la umiditate, ceea ce facilitează spălarea sub apă a capului de tuns.

Lamele de tuns ascuțite ca brici taie ușor și precis chiar și părul foarte gros de pe față sau pe cap, fără a crea disconfort și durere suplimentară. Designul elegant și brutal al modelului, precum și un mâner confortabil, oferă cea mai confortabilă utilizare pentru auto-tratarea bărbii și coafurii sau dacă este realizată de un coafor profesionist.

Toți experții și cumpărătorii subliniază în unanimitate principalul avantaj al acestui model – nivelul scăzut de zgomot <50dB, astfel încât să puteți utiliza cu ușurință mașina de tuns dimineața devreme, în timp ce toți ceilalți membri ai familiei încă dorm. Tehnologia de viteza constanta, care este dotata cu acest dispozitiv, asigura o suprafata perfect uniforma si neteda, indiferent de lungimea si grosimea parului. Puteți să le utilizați ani de zile, deoarece lamele sunt ascuțite cu laser și rămân ascuțite foarte mult timp Stubble Beard ENZO comanda.

7 motive pentru care recomandăm Stubble Beard ENZO cumpăra în România:

  • Design elegant și original.
  • Baterie de 1200 mAh cu autonomie de până la 120 de minute.
  • Dimensiuni convenabile și greutate redusă.
  • 4 duze specializate pentru formarea lungimii individuale de păr pe barbă și pe cap.
  • Stubble Beard ENZO preț profitabil.
  • Carcasă puternică rezistentă la șocuri și la apă.
  • Rapid Stubble Beard ENZO livrare în toată țara.

produs pentru tine HairPerfecta la un pret favorabil.
Formula unica Matte Lipsticks Set pentru o sănătate bună.
Soluția ideală ProSolution Plus Pentru dumneavoastră.


Opinia unui expert:

Dețin un lanț de frizerie în toată țara. Am început ca un simplu coafor și am parcurs un drum lung până să devin cine sunt. Una dintre principalele caracteristici ale companiei noastre este abordarea individuală a clientului și alegerea doar a echipamentelor profesionale în muncă. Recent am comandat un lot de probă de 30 de aparate de tuns barbă pentru Stubble Beard ENZO România. Personalul meu a apreciat performanța și utilitatea acestui model, așa că am decis să comand încă 50 de modele. Clienții sunt foarte mulțumiți de rezultate. Pentru uz casnic, cred că este ideal.

Nu puteți găsi Stubble Beard ENZO magazin unde este vândut acest articol? În acest caz, utilizați linkul din partea de jos a paginii pentru a vizita site-ul oficial al vânzătorului. Acolo veți primi informații suplimentare despre capacitățile și caracteristicile modelului și vă puteți consulta și cu un reprezentant al centrului de apel pentru a vă clarifica întrebările. Produsul vine in ambalajul original. În interiorul cutiei se află un manual de instrucțiuni cu o descriere detaliată a caracteristicilor de funcționare și manipulare a dispozitivului.