Categorii
Sănătate

XTactical Drone PRO Ultra-HD – mini dronă cu cameră

XTactical Drone PRO Ultra-HD – mini dronă cu cameră
O adevărată descoperire pe piața dronelor de astăzi!

✔ Stabilizare perfectă chiar și în vânturi puternice
✔ Carcasă rezistentă la șocuri și la cădere
✔ Viteză și control impecabile

Mulți dintre noi dorim să ne cumpărăm o dronă pentru a ne bucura de zboruri și pentru a face fotografii și videoclipuri frumoase în timp ce călătorim sau în vacanță. Dar primul lucru care îi sperie pe orice potențial cumpărător este costul acestui dispozitiv. Modelele populare dintr-un magazin de electronice costă între 1.000 și 1.500 de euro. Cheltuirea acelei sume pentru divertisment (mai ales dacă sunteți începător) nu este o idee bună. În acest caz, XTactical Drone Ultra-HD 1920×1080 30FPS mini dronă cu cameră este o soluție mult mai eficientă. Acesta este unul dintre cele mai mici și mai ușoare modele care vă va permite să filmați videoclipuri UHD de înaltă calitate, dar în același timp costă de zeci de ori mai ieftin decât concurenții.

În această recenzie, vom încerca să vă spunem despre principalele caracteristici și caracteristici tehnice ale acestei drone, astfel încât să puteți decide: este potrivit pentru sarcinile dvs. sau nu?

XTactical Drone – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Tactical Drone PRO mini quadcopter este considerat unul dintre cele mai bune modele pentru persoanele active care tocmai fac primii pași în zbor. Modelul are dimensiuni destul de compacte: 500x300x200 mm și cântărește doar 0,3 kg. Acest raport greutate-dimensiune ideal, combinat cu o baterie puternică, vă permite să vă bucurați de zbor continuu și filmare video până la 34 de minute! Pentru comparație, chiar și cu analogi foarte scumpi, durata zborului nu depășește de obicei 30-40 de minute.

Masa redusă a dispozitivului îi oferă un alt avantaj important. În caz de cădere, drona nu este practic deteriorată, chiar dacă se ciocnește de o suprafață dură. Acest lucru vă permite să îl utilizați în cele mai extreme condiții și să surprindeți momentele importante din viața voastră.

Mulți cumpărători notează designul frumos și elegant. Dispozitivul este proiectat de ingineri germani și are calitatea și materialele corespunzătoare de construcție. Dacă intenționați să utilizați dronă portabilă pentru filmare video, veți fi plăcut surprinși de calitatea imaginii rezultate. Rezoluția 1920×1080 cu o rată de cadre de 30FPS face posibilă crearea de fotografii și videoclipuri clare, care pot fi apoi încărcate pe canalul dvs. YouTube sau pur și simplu partajate cu prietenii.

De ce recomandăm XTactical Drone comanda? Dacă aceasta este prima dvs. dronă, vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile. Am încercat-o în control, ceea ce sa dovedit a fi o sarcină destul de simplă. Chiar și un copil de 5 ani probabil l-ar putea ridica și așeza fără asistență. Cu funcția de returnare automată în caz de deteriorare a semnalului, nu veți pierde niciodată drona și banii, chiar și în cele mai dificile condiții meteorologice.

Descrierea:

 • Tip: Mini dronă portabilă.
 • Greutate: 0,3 kg.
 • Viteza maximă: 36 km/h.
 • Camera: UHD 1920×1080, 30 FPS.
 • Raza de zbor: 3 km.
 • Timp de zbor: 34 minute.
 • Dimensiuni: 50x30x20 cm.

Conform informațiilor noastre, magazin de electronice nu se vând. Puteți comanda o aeronavă originală numai pe Internet utilizând un magazin online corporativ.

Imaginați-vă cât de fericiți vor fi prietenii sau copiii dvs. de la un astfel de cadou. Cu ajutorul său, orice vacanță poate fi înregistrată ca un videoclip cu drepturi depline. Acum, mergând într-o călătorie, veți avea întotdeauna ocazia să vă vedeți pe voi înșivă și zona înconjurătoare din vedere cu pasăre. Distribuiți momentele memorabile pe rețelele de socializare, creați-vă propriul blog video și obțineți milioane de aprecieri! XTactical Drone România a fost creat pentru a aduce bucurie și emoții pozitive!

Opinia expertului:

Aceasta este una dintre cele mai accesibile disponibile pentru consumatorul general. La Drone preț mult mai ieftin decât costul analogilor cu aceleași caracteristici tehnice. Corpul ușor îl face complet invulnerabil chiar și atunci când cade de la înălțimi mari. Cameră excelentă cu focalizare bună și mai multe moduri de zbor disponibile. Aș recomanda utilizarea acestuia înainte de a trece la modele profesionale mai scumpe.

Prima utilizare și configurare:

 • Deschideți caseta și găsiți instrucțiunile acolo.
 • Citiți cu atenție informațiile din instrucțiuni și urmați aceste reguli.
 • Utilizați codul QR pentru a instala o aplicație mobilă specială pe telefon.
 • Conectați-vă la dispozitiv.
 • Introduceți bateria.
 • Folosind panoul de control dedicat, lansați avionul și începeți decolarea.

Vești bune! Astăzi puteți obține XTactical Drone cumpăra în România cu o reducere suplimentară de 50%! Oferta promoțională este valabilă pentru o perioadă limitată de timp și numai atunci când este achiziționată prin intermediul site-ului oficial.

Dacă reușiți să faceți o comandă chiar acum, atunci în câteva zile veți putea primi coletul. livrare se efectuează la nivel național. Adresați-vă întrebările managerului consultant prin telefon. Puteți plăti pentru produs după ce îl primiți și vă asigurați că dispozitivul este intact.